Cool Purple Purple Front Door Ideas

Cool Purple Purple Front Door Ideas
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Brännpunkten för ett hus är dess yttre och det som är viktigare är också dörren som anses vara "munnen" av huset. All positiv energi, möjligheter, välstånd, överflöd och lycka kommer in i ditt hem genom ytterdörren. Tidigare ytterdörrar var enkla och ljusa.

Men människor experimenterar nu med färger och sätter sin egen samtida stil genom att lämna bakom myterna som mörka och djärva färger ser fula ut för hemmet och brinner för ögonen. Efter ovanstående coolt lila färgdörr idéer hjälper ditt hem att bli energisk, hälsosam och rik.

MoreINSPIRATION
  • 7 Snabba idéer för att göra din främre dörrpop
  • Gör en plask med en röd dörr
  • Komma in i säsongens anda - 15 Fall Front Door Décor Ideas

En lila färgdörr blandad och matchad med mörkbruna, senapsgul, ljusare guld eller apelsiner ger och modernt och sofistikerat utseende till ditt hem. Du kan även använda guld eller silverfärgad hårdvara med lila färgade dörrar för att ge ett klassiskt utseende. Vissa människor tror att om du vill ha en bra karriär eller ett hälsosamt liv så kommer målning din ytterdörr med en lila färg att göra underverk. En del tro säger även att lila färg representerar en välmående och hälsosam hemma.Lila färgdörren symbolisera visdom, kunglighet, rikedom och makt.