50 Coola funktioner som ingår i ditt smarta hem

50 Coola funktioner som ingår i ditt smarta hem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vi har ut smart telefoner och alla andra prylar vi använder dagligen och vi har blivit så vana vid dem, det är svårt att föreställa oss livet utan alla dessa coola tillägg. Nästa steg är att göra våra hem smarta också. De smart hemkoncept blir snabbt populär och där alla dessa tillverkare som kommer med bra produkter vi kan använda. Vi har gjort en lista med 50 sådana funktioner och vi kan inte vänta med att berätta allt om dem.

Hem säkerhet och tillgänglighet

1.The August Smart Lock

Du har nog hört talas om alla slags smarta hemsystem som låter dig låsa upp ditt hem via smartphone och alla andra liknande saker. En av produkterna i denna kategori är Auguest Smart Lock. Den blev faktiskt tillgänglig för några år sedan men nu är den nya och förbättrade versionen också tillgänglig. Det nya låset kommer med en integrerad HomeKit som låter dig använda Siri för att låsa och låsa upp dörren eller för att kontrollera om du lämnade den oavsiktligt.

2.Ringen video dörrklockan

en smarta hembehov en dörrklocka som gör mer än bara ringa när någon är vid dörren. Ironiskt nog kallas det system vi vill prata om här. Det är en mart dörrklocka som låter dig se vem som står vid dörren utan att behöva fysiskt vara där. Den har ett smart rörelsedetekteringssystem och låter dig ha en HD-video på din smartphone. Dessutom skickar de inbyggda rörelsessensorerna dig mobila varningar när någon aktivitet upptäcks nära din ytterdörr.

3. Kanarieöarna

Du kan ansluta ditt hem till din smartphone via ett system som heter Kanarieöarna. Appen låter dig kolla vad som händer i ditt hem och visar allt i HD-video. Du kan välja mellan flera lägen och ta emot mobilanmälningar när aktivitet upptäcks hemma. Om något är fel kan du låta en högt siren från din telefon eller ringa polisen från inuti appen. Kanarieöarna är ett smart säkerhetssystem som du också kan använda för att checka in på dina husdjur eller hålla reda på allt som händer i ditt hus.

4.The Sentry

Sentry är en slutföra smart hemsystem som låter dig titta på live HD-streamingvideor med ljud och se vad som händer inne i huset, ta emot varning i realtid när aktivitet upptäcks, larm larmet om det behövs, se i mörkret och alltid vara i kontakt med ditt hem även när du är borta. Du kan även ansluta termostaten och lamporna till systemet och använda dem via din telefon. Systemet är enkelt att installera och lätt att använda.

5. Nest smoke alarmet

Medan traditionella röklarm gör grovt vad de ska, är de inte riktigt användarvänliga och i synkronisera med ett smart hem. Det är där Nest Protect visar sin överlägsenhet. Det är ett smart tillbehör som innehåller en rökgasgivare av industriell kvalitet. Du kan ansluta den till din smartphone och det skickar varningar och meddelanden när någonting är fel. Du kan inaktivera larmet från din telefon om du anser att situationen är oavsiktlig.

6. Nucleus-systemet

Inspirerat av intercomet lägger Nucleus-systemet några funktioner, som telefon-, videochatt- och säkerhetsvarningar och låter dig ansluta till andra familjemedlemmar var de än befinner sig. Du kan använda den för att delta i samtal inuti huset eller mellan hem och du kan ansluta den till din smartphone för att göra det enklare och mer användarvänligt. Enheten är liten och ansluts till ditt Wi-Fi-nätverk, även med Bluetooth-anslutning.

7. Xandem-systemet

Xandem är ett system som låter dig övervaka hela ditt hem eller separata golv utan att behöva videokameror. Det gör det med hjälp av en teknik baserad på radiovågor. Systemet har en rad nudlar spridda genom hela huset och dessa nischer känner varandra och spårar rörelser och bildar en hel webb. När systemet är på plats kan du styra det via webb eller telefon.

8. K1 SmartHome kit

K1 är a DIY smart hem kit som använder en serie skivor som ansluter till ditt trådlösa nätverk. Du kan ansluta upp till 50 av dessa skivor och använda dem på distans via din smartphone. De inkluderar detektorer, för fönster och dörrar, sensorer för termorstat, rök- och översvämningsdetektorer och HD-kameror. Satsen skickar meddelanden, e-postmeddelanden, textmeddelanden och jämna röstsamtal när sensorerna utlöses.

9.The Netatmo Presence-kamera

Det här är en utomhuskamera som upptäcker och rapporterar situationer som någon nära ditt hem, en katt som går in i uppfarten eller ett husdjur på gården. Det gör det med sitt folk, bil- och djurdetekteringssystem. Du kan få varningar på din telefon eller se en live-ström av din egendom i realtid. Netatmo Presence-kameran ger dig trygghet och håller ditt hem säkert.

10. Leeo alarmet

Standard röklarm gör vad de ska göra och kan vara tillräckliga när du är hemma. När du är borta finns det dock ingen möjlighet att hålla kontakten med dem. Leeo är lite annorlunda i den meningen. Det är ett smart larm som lyssnar på dina befintliga detektorer och varnar dig om något inte är rätt. Den kontaktar dig via en smartphone-app eller det når ut till dina nödkontakter om du inte svarar.

Hemkomfort

11.Awair luftkvalitetsmonitor

Se till att din luftkvalitet inomhus är optimal bör vara en prioritet för alla. Det är dock något vi sällan gör.Med Awair är det dock mycket enkelt. Den här smarta luftkvalitetsskärmen skickar dig varningar när det finns ett problem med luftens kvalitet i ditt hem. Det mäter temperaturen, luftfuktigheten, koldioxidnivån, VOC och Fine Dust och du kan ställa in det enligt dina önskemål, vilket kan innehålla allergirelaterad information.

12. Nest-termostaten

Detta är tredje generationen av Nest Learning Thermostat. Det kan lära dig temperaturen du tycker om i ditt hem såväl som ditt schema och programmera själv för maximal effektivitet och komfort. Genom att ta hand om alla dessa detaljer hjälper den här enheten dig till att spara energi och minska dina räkningar. Du måste använda den i ungefär en vecka för att termostaten ska kunna lära sig allt om dina inställningar och sedan programmera sig själv.

13.The eerie Wi-Fi-systemet

Ett bekvämt hem nuförtiden har mer än bara en mysig soffa att vila på. Det har också Wi-Fi och andra smarta funktioner som är avsedda att göra det roligt och användarvänligt. I ett stort hem kanske en enkel router inte räcker till. Eero kan ändra det. Du kan skapa ett helt system i ditt hem genom att använda flera eeros. De ansluter till varandra för att ge täckning för hela huset. De är väldigt lätta att installera. Anslut en eero till ditt modem och placera de andra på nyckelplatserna för att skapa ett nätverk.

14.The Satechi Power Strip

Detta är ganska det grundläggande tillbehöret du kan förvänta dig att se i ett modernt hem. Satechi Aluminium Power Strip har fyra nätuttag och fyra extra laddningsportar och låter dig ladda flera enheter samtidigt. Placera det på ett bekvämt ställe och ta nästa steg mot ett smartare hem.

15. PowerCube

PowerCube sätter en ny standard när det gäller eluttag. det är för att ett smart hem behöver mer än det. Det finns två versioner av PowerCube och de båda försöker göra samma sak: Gör ditt hem mer bekvämt genom att låta dig ladda upp dina enheter eller ansluta enheter utan att vara begränsade till befintliga uttag och uttag.

16. Roomba golvrenare

Varför slösa bort tiden då du släpper golvet när du kan låta den här söta smarta renaren göra det åt dig? Roomba hjälper dig att hantera vardagen på ett mycket enkelt sätt. Den använder ett högeffektivt rengöringsmönster och anpassar sig till layouten och möbelarrangemanget i ditt hem och hanterar hinder som de framträder. Den går kontinuerligt i upp till två nivåer och laddar sedan automatiskt upp och startar där den slutade. Roomba-rengöraren kan också upptäcka vilken typ av yta den rengöring och öka effekten vid behov.

17. Pilar kranen

Kranar har också blivit smartare. Ett bra exempel är Pilar kranen som är aktiverad. Rör bara på var som helst på pipen eller hantera för att slå på eller av. Den använder batterier och har en ljusindikator som signalerar när de behöver bytas ut. Det finns också en LED-lampa som indikerar vattnets temperatur. Kranen levereras också med en matchande tvåldispenser.

18.Ilumi-glödlampan

Ilumi är en glödlampa som låter dig ta upp tanken på smart belysning utomhus. Dess design är enkel och lite robust men även riktigt snygg. Den var konstruerad för att vara väderbeständig och du kan använda den på din uteplats, däck, poolhus eller veranda. Var medveten om att den inte är helt vattentät. Glödlampan är energieffektiv och förbrukar 15 watt samtidigt som den ger en ekvivalent glödlampa på 75 till 100 watt. Anslut till lampan med appen, synkronisera ljuset till musik, sätt på det för att slå på och stänga av vid vissa tillfällen eller använd semesterläget.

19. Fluxo smart lampa

Med Fluxo-lampan kan du styra belysningen i ditt hem via din smartphone med enkla swipes. Du kan hänga lampan från taket som vanligt så det finns inget ovanligt om det. Det som är intressant är dock att det finns 300 vita och färgade lysdioder installerade på lampskärmen. De är organiserade på toppen och botten av lampan, som erbjuder både direkt och indirekt belysning. Anslut den till telefonen via Bluetooth och använd appen för att spela med alla de coola funktionerna.

20.The holî SmartLamp

Den viktigaste aspekten av denna SmartLamp är dess mångsidighet. I grund och botten är det en bluetooth lampa som du kan styra med din smartphone för att ställa in rätt humör i ditt hem. Anslut den till din musik eller ställ in lampan för att skapa en lugn och avkopplande atmosfär. Ändra hela inredningen i ditt hem på ett ögonblick.

21.Even inomhus sensorn

Eve är en sensor som berättar om information om luftkvaliteten i ditt hem, temepraturen och luftfuktigheten och därmed kan du skapa en bekvämare och lämplig miljö för dig och din familj. Ju mer du vet om villkoren i hemmet, desto mer kan du göra för att optimera allt.

22. GoControl-linjen

Detta är en hel rad produkter som är utformade för att göra ditt hem mer bekvämt och användarvänligt. Det inkluderar smart garage dörrkontroll, termostater, ljusbrytare, glödlampor, plug-ins, uttag och andra liknande element. Använd dessa produkter för att styra belysningen och klimatet i ditt hem eller för att öka säkerheten. Blanda och matcha produkterna från GoControl-linjen, men du vill, beroende på dina behov.

23. LG Signature kylskåp

LG anpassar ständigt sina mest användarvänliga och innovativa funktioner till nya produkter. Till exempel använder den nya Signature Kylskåpet det klick-on-koncept som tidigare presenterats av LG smartphones. Kylskåpet har fyra dörrar och en panel som låter dig se inuti utan att öppna dörren. Panelen är tillverkad av mörkglas som du kan trycka på för att tända.

24. FoldiMate

Om du är trött på att lägga din tvätt, nu finns det en maskin som kan göra det för dig.Eftersom vikningen är en nödvändig sak och det är bara tråkigt att göra utan att vara svårt, är FoldiMate här för att öka din komfort och för att bli av med en obehaglig karaktär. Denna maskin är utformad för att placeras nära tvättmaskinen och torktumlare så att du enkelt kan hänga kläderna och se dem vikas när de är snygga och rena.

25. Elgato Avea humörljus

MoreINSPIRATION
  • Hur man har ett smart hem i 2013
  • Sängklädda väckarklocka av Florian Schaerfer
  • Smart hem - en prototyp av Openarch

Humörbelysning är kanske inte ett obligatoriskt element i ditt heminredning men det är något som kan göra utrymmet roligare, inbjudande och bekvämt. Elgato Avea är ett dynamiskt humörljus som låter dig ändra atmosfären i ditt hem utan ansträngning. Anslut den till din smartphone och ändra ljuset därifrån. Du kan ansluta så många av dem som du vill.

26. Zen-termostaten

Förutom en enkel och elegant design, tillåter Zen-termostaten dig även att styra temperaturen och luftkvaliteten inuti ditt hem på avstånd. Du kan slå strömmen på och av eller ha ditt hem varmt och mysigt för när du kommer hem från kontoret. Termostaten har en enkel LCD-skärm där den visar informationen och den kan kopplas till andra enheter.

27. FlipFlic

Med FlipFlic kan alla ha smarta mörkar i sitt hem. Det beror på att den här enheten gör dina vanliga persienner till smarta. Den fungerar med horisontella och vertikala persienner och för att använda den, montera den helt enkelt på platsen där staven normalt står. Du måste också hålla en liten solpanel på fönstret. Därefter kan du styra dina persienner via smarttelefonen.

Smarta tillbehör

28. Smart Herb Garden

Omsorg för växter har aldrig varit enklare. Med Smart Herb Garden behöver du inte oroa dig för en sak. Allt du behöver göra är att ansluta det och lägga till vatten. Planteringen kommer då att ta hand om allt annat. Använd denna smarta planter för att få friska och vackra friska örter eller att odla vackra blommor till ditt hem. Systemet kan rymma tre växter och är jätte kul och lätt att använda.

29. Barisieur väckarklockan

Hur coolt skulle det vara att vakna med en ny kopp kaffe eller ditt favoritte? Du behöver inte någon annan för det. Din väckarklocka kan ta hand om allt. Vi pratar om Barisieur. Det är en väckarklocka som brygger ditt favoritkaffe eller te och ger dig en bra start på morgonen. Det är ett bra sätt att vakna upp för att inte tala om att du också sparar tid genom att inte behöva göra allt själv.

30. Flux Blast bluetooth glödlampa

Smart hem funktion förbättrade och uppdaterade versioner av enkla och grundläggande saker, inklusive glödlampor. Flux Blast är en glödlampa med inbyggd Bluetooth-högtalare. Det är definitivt ett intressant koncept som teoretiskt kan låta dig lyssna på omgivande musik utan att kräva specialiserade system. Lampan fungerar med din iPhone, iPad eller Android-telefon.

31. Amazon Amazon-högtalaren

Bluetooth-högtalare är inte precis nyheter på den här tiden, för Echo är mer än så. Det är en talare du kan styra med din röst. Använd det för att lyssna på dina favoritlåtar, ljudböcker, ta reda på information om väder, trafikport, nyheter och andra saker och utnyttja röstigenkänningstekniken för att ansluta till högtalaren från hela rummet.

32. Tile tracker

Att förlora dina nycklar, telefoner och andra tillbehör är definitivt irriterande och att söka efter dem kan vara tidskrävande. Tack vare något som kallas Tile kan problemet elimineras. En kakel är en liten bluetooth tracker som du bifogar de saker du vanligtvis missförstår. Du kan sedan använda en app för att hitta dessa objekt genom att göra kakelringen eller genom att markera kartan.

33. Turtle Shell-högtalaren

Sköldpaddan Shell är en bluetooth högtalare som du kan ta utomhus. Dess design är iögonfallande, med ett triangelmönster. Högtalaren är vattenbeständig och har ett chock-pro-utvändigt skal, det vill säga namnet. Den inbyggda mikrofonen låter dig ansluta den till din telefon och genomföra handfria konferenser. Du kan också ansluta högtalaren till din bärbara dator eller nästan alla Bluetooth-aktiverade enheter. Den har en 32 ft rad.

34. QI-högtalarladdaren

Här är vi med ännu en modern speaker. Den här gången heter produkten QI och är mer än bara en enkel högtalare. Den har en inbyggd mikrofon och en elegant design med ett träskal och ett antikt utseende. Du kan också använda den som väckarklocka och som en trådlös laddare för din smartphone.

35. Smartere kaffe

Smart hemteknik gäller för många olika saker. Till exempel kolla in den här smarta kaffebryggaren. Det låter dig slipa och brygga kaffe från var som helst i ditt hus med hjälp av din smartphone. Anslut till enheten med din telefon, välj hur många koppar kaffe du vill brygga och låt Smarter Coffee göra resten. Du kan även fjärrstäda det när du är klar.

36. CTA Digital mount stativ

Denna monteringsplats var speciellt för att låta dig ta med din iPad eller surfplatta i köket även om den också kan användas någon annanstans i huset. Den har en stabil struktur och den är tillverkad av aluminium. Du kan montera den på en vägg, under köksskåp eller använda den på disken. Det låter dig hålla kontakten, kolla recept och alla andra saker.

37. Play: 1 högtalare

Denna överraskande kraftfulla högtalare ger dig mer frihet när det gäller musik genom att du kan styra allt via en enda app installerad på din smartphone, surfplatta eller dator. Play: 1 högtalaren ansluter till ditt Wi-Fi-nätverk och är väldigt enkelt att konfigurera.Den har skräddarsydda drivrutiner med dedikerade förstärkare och använder Trueplay tuning-funktionen som levererar ljud som är sant för musiken.

38. Edyns trädgårdssensor

Detta intressanta tillbehör var utformat för att låta dig hålla flikar i din trädgård utan att fysiskt vara där. Du kan installera sensorn i din trädgård och det kommer att skicka information om ljus, fuktighet, jordnäring och fukt. Ta emot informationen på din telefon. Edyn-sensorn korsar även den samlade informationen med växtdatabaser för att erbjuda dig lösningar och förslag, skapa en anpassad vårdplan för trädgården.

39. Ruggie mattan och väckarklockan

Det är lätt att bara träffa snooze på din vanliga väckarklocka och gå tillbaka till sömn men det är inte särskilt användbart när du faktiskt måste gå upp och göra saker. Ruggie är dock inte din vanliga väckarklocka. Det är faktiskt en kombination mellan en matta och en väckarklocka som kräver att du står på den för att stänga av den. Du måste stå på den i minst tre sekunder för att stänga av ljudet. Vid nu är du förmodligen ganska vaken och mindre sannolikt att gå tillbaka till sängs. Ganska effektivt sätt att vakna på morgonen och känna något mysigt och bekvämt under dina fötter när du går ur sängen.

40. Bonjour väckarklockan

Bonjour är mer än bara en enkel väckarklocka. Det brygger inte ditt kaffe eller ger dig en massage men det tjänar dig på andra sätt. Du kan faktiskt prata med din väckarklocka nu. Ställ frågor och det kommer att ge dig svar från webben. Det är lite sött att ha en klocka att prata med på morgonen eller när du vill och ett enkelt och praktiskt sätt att ta reda på information utan att behöva använda din telefon, surfplatta eller bärbar dator i sängen.

41. Prizm musikspelare

Alla har sin egen smak i musik och att göra alla lyckliga är lite svårt om inte omöjligt. Tack vare Prizm blev det bara lite lättare. Detta är en musikspelare som du kan till alla högtalare. Det känner igen dig, dina vänner och alla andra det har stött på, det kommer ihåg alles musikpreferenser och det justerar låtarna för att passa publiken.

42. Jmgo Smart Home Theater

Med detta smarta system kan du titta på dina favoritfilmer där du vill. Förutom den vanliga 1080p-upplösningen och 4K Ultra HD-videostreaming har de flesta liknande enheter, Jmgo har även 3D-lägen. Dessutom kan du också använda den som högtalare och ansluta till den via Bluetooth. Den projekterar bilden från 1 till 8 meter och skärmen är från 40 'till 300'. Tänk dig att spela videospel på den här saken.

43. Äggminderaren

Först kan Eggminder verka som en av de sakerna du inte behöver, men det är faktiskt ett mycket användbart tillbehör. Det låter dig veta när du springer ur ägg eller när de går illa. Det betyder att du kommer att kunna veta allt detta innan du kommer hem via smartphone. Det här smarta äggfacket har LED-lampor som visar dig det äldsta ägget och all annan information.

44. LG Minibeam Ust-projektorn

Med den här projektorn kan du få en bild på upp till 60 "från ett avstånd av endast 5 '' eller, om du vill ha en större skruv, en 15'-bild från ett avstånd av 100 ''. Dessutom erbjuder den 1080p kvalitet i ett mycket kompakt paket. Minibeam-projektorn har även Bluetooth-anslutning och kan anslutas till Youtube, Miracast, Netflix och andra tjänster.

45. Biēm smörsprayen

Denna intressanta gadget låter dig faktiskt spruta smöret. Det är lite ovanligt men det kan komma till nytta ibland. Den biēm butersprutaren sätter en smörspindel i smörspray om några sekunder. Det är världens första och även den enda sprutan som gör detta med 100% riktigt smör.

46. ​​Artbrew ölbryggningsmaskin

Det är rätt, nu kan du brygga din egen öl hemma utan att behöva improviserade maskiner. Artbrew är en smart och automatiserad bryggmaskin som är väldigt lätt att använda. Bara få dina ingredienser, välj den typ av öl du vill brygga och låt maskinen ta hand om resten. Appen låter dig veta när ölen är klar.

47. Kullerstenen

Cobblestone är utformad för att ge smarta möjligheter till musikdelning för hem. Den har en mycket delikat och elegant design, därmed namnet och det lägger till en zen touch till vilken inredning som helst. Använd den med appen eller koppla den med din smartphone. Den använder en Wi-Fi-anslutning och det garanterar ett rikt och klart ljud och det är väldigt enkelt att använda, med peksknappar på ytan.

Smarta prylar för husdjur

48. Smartfeeder

Smart hemteknik har också utvecklats för husdjur och deras ägare. Smartfeeder är till exempel en produkt som hjälper dig att hitta det bästa matningssystemet för ditt husdjur. Den erbjuder guider och hjälper dig att hitta den mest kompatibla maten, hålla ditt husdjur hälsosamt och glatt. Denna automatiska matare kan användas för både katter och hundar. Det ger exakt uppmätta delar baserat på ditt husdjurs ålder, vikt och aktivitetsnivå.

49. Petcube-kameran

Petcube är en kamera som låter dig checka in på ditt husdjur när du är hemifrån. Det strömmar 720p HD-video och det ansluts till ditt Wi-Fi, med inbyggd mikrofon och högtalare. Den har rörelses- och ljuddetektorer och ger dig meddelanden när något pågår. Anslut den till din iOS- eller Android-telefon och spela med ditt husdjur när du vill använda den inbyggda lasern.

50. Petzi behandla kameran

Med Petzi Treat-kameran kan du ansluta till ditt husdjur när du är borta och var som helst. Kameran ansluts till ditt Wi-Fi och du kan sedan använda din smartphone för att titta på realtids videoströmmar av ditt husdjur.Du kan också fånga bilder på ditt husdjur och erbjuda godis med Petzi Treat Launcher. Det är ett roligt och spännande sätt att låta dina husdjur veta att du bryr dig om dem även när du inte är hemma.