Coolt handfat design som är värt av vilket modernt badrum som helst

Coolt handfat design som är värt av vilket modernt badrum som helst
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Handfatet är en integrerad del av badrummet. Det är en måste-ha oavsett hur stor eller liten badrummet är och oavsett stilen i dess design, dess layout eller dess färgpalett och material. Oavsett om det är ett handfat, en klassisk diskbänk eller en skåldisk som du föredrar, är målet alltid detsamma: att hitta en design som ser bra ut i badrummets sammanhang och som uppfyller dina viktigaste behov, oavsett vad de kan vara. Ta en titt på några av dessa spännande mönster som vi valt och se om någon av dem skulle göra tricket.

Om du planerar att göra tvättstället en kontaktpunkt för ditt badrum, har Glass Design några mycket coola design att välja mellan. Modeller som Ice Oval, Ramada eller Arabesque är lyxiga och sofistikerade på utsökta sätt. Varje sticker ut genom form, färg och finish och alla de små elementen som gör dem speciella bidrar till ett övergripande unikt utseende.

Brist på dekorativa element kan också vara en bra strategi för att göra en diskbänk eller ett handfat ser vackert ut. Solidea-sinken utformad av Carlo Colombo är ett sådant exempel. Dess design har en rektangulär bas och rundade kanter som gradvis formas till en oval.

Cristallo-kollektionen försöker få in lyx och sofistikering i badrummet genom att introducera en serie kristallmöbler och tillbehör. Det här är en mycket speciell typ av glamour och det krävs en viss typ av inställning för att se till att dessa element ser hemma ut.

Det här är samma tvättställ som det som kompletterar Linea Bombata-serien. Det är väldigt enkelt, med en slät rund form och en delikat allure. Det är graciöst på ett söt sätt och det gör den mycket mångsidig. Du kan para det med många olika fåfängligheter och många olika material och former. Det kommer alltid att behålla sin charm.

Både Livia tvättstället och UV / Lavabo från eto ceramiche express skönhet är ett mycket förenklat och rent sätt. Deras konstruktioner är minimalistiska men inte utan substans. Det är den typ av minimalism som passar perfekt i ett modernt eller modernt badrum.

MoreINSPIRATION
  • 10 moderna tvättställsdesigner för att spruce upp ditt badrum
  • Lemon badrumssänkningen - ett friskt och enkelt tillvägagångssätt
  • Det moderna Outline-handfatet av Francesco Lucchese

Många av de minimalistiska handfat som fångar ögat är speciella genom sin form. Med andra ord är de formade på ett snyggt och intressant sätt och det räcker för att få dem att sticka ut. Allt annat skulle vara ett överskott. Kolla in dessa underbara bassänger från Ceramica Flaminia. Är de inte chica?

Med en eklektisk design där klassiker möter modern, kan detta tvättställ från Cipi se hemma i ett zen-badrum eller en spa-liknande inredning, men också i en mer rustik och jämn industriell inspirerad miljö.

Roll Monoroll handfat har en ganska ovanlig design. Det verkar spola runt sig själv, vilket resulterar i en asymmetrisk form, som en liten spiral. Inga bekymmer men det finns inga läckor. Det är allt estetiskt. Du kan få detta tvättställ i tre färger och vit är inte en av dem.

Vi återkommer återigen till tanken på minimalism för att visa dig det här härliga handfatet från casabath. Det slår inte ögat i form, storlek eller färg men det har något som gör det väldigt tilltalande. Om du vill kan du para det med en snygg kran och det kan vara kontaktpunkten.

Den här sinken samlingen av Domiziani är full av färg. Varje del har en unik kombination av färger och varje design är konstnärlig, en term som vanligtvis inte används vid beskrivningen av badrumsavloppet. Det är en av de saker som gör denna serie extremt speciell. Med detta sagt, om du planerar att lägga lite färg på ditt badrum eller använda diskbänken som en kontaktpunkt för rummet, är det definitivt en av de bästa inspirationskällorna för dig.

Dessa tvättställ från Dianflex spelar med färg också men på ett annat sätt. Bättre sagt, de spelar med kontraster. Varje handfat är utformad i en basfärg och har en enkel och slät form och var och en har en punkt i mitten i en annan färg. Det finns 12 olika färger att välja mellan och många fler möjliga kombinationer.