DIY kopparfolieplanter

DIY kopparfolieplanter
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Jag har en fruktansvärd svart tumme och kämpar för att hålla plantorna levande. I år var jag fast besluten att arbeta med mina omsorgsfärdigheter och lyckades växa med denna saftiga växt. Det kom i en oinspirerande terrakottakruka, så jag bestämde mig för att göra detta DIY Copper Foil Planter-projekt för att ge det en mer klassisk känsla.

Du kommer behöva:

  • Vit färg
  • Paintbrush brush~~POS=HEADCOMP
  • Kopparfolie
  • Tätningsmedel (tillval)

Börja med att torka plantan ren med en fuktig trasa och torka den med en pappershandduk. Måla med 2-3 skikt akryl vit färg. Jag tror att det här DIY kan också se fantastiskt ut med svarta eller färgade färger - du kan ändra det beroende på ditt inbyggda färgschema.

Du kan måla insidan av plantern om du vill, men jag lämnade det här steget som min inre växtpott täcker detta.

MoreINSPIRATION
  • Ikea Hack: DIY Koppar-Galvaniserade Planter Krukor
  • Koppar Wood Planter: Mid Century Inspirerad DIY
  • DIY Chalkboard Planter

Att arbeta med kopparfolie kan vara fiddly, så jag rekommenderar att du använder pincett för att hålla och placera bitar. Medan färgen fortfarande är våt, lägg i bitar kopparfolie i ett slumpmässigt mönster runt planteringen.

Du kan använda fingret för att plana varje bit av folie och fästa den på plantan. Jag gjorde inte detta för varje bit som jag gillade lite av en 3D-känsla på platser.

Ett valfritt steg är att måla eller spruta planteringen med tätningsmedel. Detta fungerar bäst om du har plattat kopparfoliebitarna.

Planteringen är endast lämplig för inomhusplantor, men det ser fantastiskt ut när de grupperas med andra planteringsare och ditt favoritutskrift.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: