Korall och marin: En match gjord i himlen

Korall och marin: En match gjord i himlen
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Komplementära färger blå och orange paras ofta ihop för en vacker effekt. Det borde inte bli någon överraskning, då kan de små varianterna av färgerna - speciellt korall och marin - para ihop för en lika slående kombination. Jag tror att detta beror till stor del på korallens färskhet och hur det ger livet till klassisk, men ändå mörk marin. Oavsett orsaken är denna färgkombination både imponerande och inspirerande. Tänk på följande exempel:

Beachy.

Om du befinner dig vid vattnet kan den här kombinationen inte vara mer perfekt. Både korall och marinblå här används som accenter till en ljus färgpalett. Massor av vita och naturliga och trätoner ger en ny grund där färgerna kan dyka upp. Ett flertal kuddar i både korall och marin (inklusive fasta material, små utskrifter och stora mönster) är den perfekta kontaktpunkten ... om du kan riva blicken bort från den fantastiska fönstret, det är.

Preppy.

Coral och navy fyller båda nådigt rollen som "accent colors" i denna aqua-walled posten. De varierade storlekarna av mönstret (t.ex. en känslig korallrev och en djärv marin-och-vit rand) håller de två färgerna från att konkurrera med varandra eller väggen. Komplett med massor av neutrala andra element, såsom mässing-trimmad blomsterspegel och nesting bord, dämpad ramad konstverk och geometrisk matta, färgerna ger en otrolig vänlig atmosfär till detta redan glada utrymme.

Flott.

MoreINSPIRATION
  • Fab Färgkombination: Marin och Vit
  • Persika och Coral Accents: Idéer och Inspiration
  • 6 tips för att använda korall i köket

Ett djärvt korallstoppad huvudbräda i parning med dämpad blues är en härlig och spännande juxtaposition i detta eleganta sovrumsutrymme. Medan marinen används sparsamt här (den är begränsad till att vara den mindre färgen på två kuddar trellisutskrift), ger den bara tillräckligt mörk ton för att hjälpa de humörblågråa väggarna övergång till (och fungerar bra med) de ljusa och spunkiga korallelementen . Vilket perfekt sovrum utrymme!

Feminin.

Medan marinen inte brukar utöva kvinnlighet, hjälper en ljusare färgfärg till att dra utseendet i detta hemkontorsutrymme, där giriga korallonser är överflödiga. Denna ljusare marinkton begränsa det utrymme som annars fylls med ungdomliga pops av pinky koral. Jag gillar hur stolens vertikala linjer efterliknar de vertikala linjerna av beadboard. Dessutom ger ländens tweediness ett viktigt texturelement till alla snyggare ytor. Denna färgkombination skapar en härligt kreativ arbetsyta här.

Modern.

Till skillnad från de flesta av de tidigare utrymmena där marin och koraller fungerar som accenter, fyller flottan i detta sofistikerade barnrum. Navy geometrisk matta, djup väggfärg och enkel pläterad spjälsäng är alla oväntat snygga rör på detta barns utrymme. För att hålla sakerna ljusare spelar korallen en viktig roll för att bryta upp mörkret och lägga till glädje. När allt kommer omkring är det aldrig för tidigt att introducera barn till snygga interiörer, eller hur?

Bildkällor: 1, 2, 3, 4 och 5.