Design Idéer och praktiska användningsområden för Corner Köksskåp

Design Idéer och praktiska användningsområden för Corner Köksskåp
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vill du få ut det mesta av ditt kök? Slösa sedan inte ut något utrymme. Corner köksskåp är bra på det. De kan placeras i områden som vanligtvis förblir tomma, så kallade döda utrymmen och de kan betjäna olika funktioner. Till att börja med lägger de till extra lagringsutrymme i ditt kök. Då finns det också andra sätt på vilka de kan vara användbara.

Inbyggd mikrovågsugn och TV.

Placera inte mikrovågsugnen på disken. Det tar upp mycket utrymme. I stället kanske du kan integrera det i din hörnskåpsdesign och, medan du är på det, kanske du kan hitta något utrymme för en TV där inne.

Inbyggda apparater.

Hörnskåpet är också ett bra ställe för inbyggda apparater som ugnen. Det är lättillgängligt och har ganska mycket de perfekta dimensionerna.

Apparat garage.

Dölj dina små apparater som kaffebryggaren eller matberedaren i hörnet bakom stängda dörrar.

Glasdörrar och accentbelysning.

Utforma hörnskåpsskåp med genomskinliga glasdörrar och vrid det till ett slags displayområde. Glöm inte belysningen. Det skulle vara som ett mini-galleri.

Öppna hyllor.

Om du inte vill ha hörnskåp som går hela vägen till disken, kan du välja öppna hyllor. På så sätt kan du fortfarande använda diskutrymmet och du får mycket extra lagring.

Corner skafferi.

En praktisk idé kan också vara att omvandla en av hörnen i ditt kök till ett öppet skafferi med hörnhylsor och skåp för att rama den.

Dolda skafferi.

Och om du inte vill ha ett exponerat skafferi som alla kan se kan du gömma det bakom stängda dörrar. Du kan ha ett litet hörnpantry med parallella hyllor från golvet hela vägen till taket.

Corner Island.

En skräddarsydd köksö kan också enkelt passa i ett yttre hörn. Det kan vara en förlängning för räknaren och du kan designa den med hjul så att du kan flytta runt om du behöver utrymmet.

Antik skåp.

MoreINSPIRATION
  • 10 Corner Cabinet Ideas som optimerar ditt kök utrymme
  • Idéer för snygga och funktionella kökshörnskåp
  • 10 hörnskåp som vinner vid förvaring

Hörnskåp kan vara en antik och du kan använda den som en accentbit för köket. En salvia grön yta som den här skulle göra att den sticker ut.

Corner kokkärl.

Flytta din matlagningszon i kökshörnet. Du har lätt tillgång till diskutrymmenna intill hörnet och det verkar också som ett fint ställe för huven.

Utdrag för lagring.

Om du vill inkludera förvaring i hörnet till dina nedre skåp, bör du överväga att dra ut hyllor så att du inte behöver gå igenom alla problem att försöka hitta objektet du behöver i mörkret.

Lata Susans.

Lazy Susans är också en utmärkt idé för hörnkåpor. De låter dig bläddra och ta ut objektet du behöver, även om det är hela vägen i ryggen.

Hörnslådor.

När det gäller hörnslådor finns det flera mönster att välja mellan. Denna typ är trevligt om du vill behålla den skarpa och sammanhängande designen i ditt kök, men det finns inte mycket användbart utrymme inuti.

Hörn handfat.

Överväga Placera diskbänken i hörnet av köket. Se till att du kan sitta bekvämt medan du använder den och planera resten av layouten runt den.

Två uppsättningar fönster.

Du kan också välja att inte ha väggmonterade skåp eller hyllor i hörnet och istället ha två uppsättningar fönster för bättre belysning. Du kan placera diskbänken i det hörnet.

Hängande ljus i hörnet.

Dra uppmärksamheten på hörnet av köket med en elegant lampa. Försök med hängande hängande ljus om du vill ha ett dramatiskt och iögonfallande utseende.

Inbyggd köksfläkt.

Kökshuven passar mycket snyggt i kökshörnet och om du inte vill utsätta det, kan du gömma dig med en kontinuerlig möbeldesign.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: