10 tips för att skapa en mysig stuga kök

10 tips för att skapa en mysig stuga kök
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När du bor i ett landsbygdsområde är det svårt att hålla din heminredning från att luta sig mot en stuga-y-stil. Det finns bara något om friluft som gör att du vill ha mysigt upp framför en eld med en bra bok och en mönstrad kinesisk teacupfull te. Tack och lov är stugan en inredningsstil och du behöver inte bo i landet för att få det. Köket, som är centrum för livet i ett hem, är ett utmärkt ställe att börja med att ta med i den mysiga inredningen. Ta en titt på dessa 10 tips som ger dig det mysiga stuga köket du har varit på.

När du går till stugastil kan det ibland vara svårt att välja ditt färgschema. Cream är en given i något rustikt och när du går stuga, har du tur. Så länge du inkluderar en pastellfärgad skugga med din grädde, är det säkert att bli en träff. Tänk mint eller lavendel eller buttery gul.

Du kanske tror att det här är för franska först, men har inte alla bra stuga kök utsatta strålar? Om du klarar det, gör en liten renovering på ditt tak och utsätt de strålar du har eller installera. Du kommer att älska den mysiga rustika känslan som de skapar. (via Savy Home)

Att hålla på tågets tanke är slaktblockräknare bäst, speciellt när du dekorerar något rustikt. De är inbjudna och varma att titta på och lägga till en behaglig beröring av trä till ditt kök. För att inte tala om det finns en mångfald slaktblock på toppade köksvagnar som matchar perfekt. (via Marta DecoYcina)

Om ditt kök har fönster, motstå uppmaningen att köpa en klichéblommig valans. Välj istället för burlap eller linne. Det släta tyget släpper in allt det naturliga ljuset du vill ha och ger en känsla av hem utan att känna dig daterad. Det kommer att få dig att ersätta alla fönsterbehandlingar i ditt hem. (via Cherished Bliss)

MoreINSPIRATION
  • 5 tips för en stuga kök inredning
  • Design Tips: Stuga stil dekorering
  • 5 tips för en mysig bondgårdskök

Du kanske har märkt en vanlig touch i många av dessa bilder. Moderna stuga kök har industriell belysning nuförtiden. Vi pratar om burar och galvaniserad metall istället för frilösa nyanser. Det ger en intressant och modern pop till ditt kök som håller dig på trend. (via Domino)

Alla har ett pantry utrymme någonstans, vare sig i en garderob eller ett köksskåp. Investera i vissa glasburkar i olika storlekar och lagra dem på öppna hyllor för alla att se. De kommer att ge illusionen att du är en canner utan att behöva göra jobbet. (via Ella Claire)

Stuga sänkor är vanligtvis mångsidiga. De tvättar smutsiga rätter, lera-kakade grönsaker och sandiga spädbarn, så du vill ha ett handfat som passar din utmaning. En bondgård sjunker lovar att acceptera utmaningen och mer. Det är så stort, det kommer alltid att passa en annan kopp eller fyra smutsiga tassar. (via min Paradissi)

Antikviteter är ett bra ställe att börja när du dekorerar ditt stuga kök. Kamma över din lokala butik för gammal burkar och skärbrädor och krukor. Bara en touch av antik kommer att ge dig känslor av nostalgi och göra ditt kök en plats där någon kan dra upp en stol för en bra chatt. (via One Kings Lane)

Glöm inte kina! Om du ska sitta vid en eld med en mönstrad kinesisk teakupfull te, måste du först ha teacupen. Med en annan spännande expedition samlar du alla blommiga tallrikar och koppar och tallrikar du kan hålla. Visa sedan stolt dem på dina kökshyllor. Oroa dig inte för att de inte matchar! Det kommer att göra dem enkla att ersätta. (via Kitchn)

Sist men inte minst, varje kök förtjänar lite grönska. Och vad skulle en riktig stuga kök vara utan en liten inomhus örtträdgård? Oavsett om du planterar den i teacupar som bilden ovan eller i en stor kruka eller tom tomma gamla teflaskor, kommer du att vara glad över grönska och din matlagning kommer också att gynna.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: