Couches som POP i de mest traditionella utrymmena!

Couches som POP i de mest traditionella utrymmena!
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Är du redo att jazz upp i huset? Vill du omorganisera möblerna eller köpa några bitar som gör till och med ditt mer hemtrevliga, mysiga rum snurra med stil? Ibland behöver du bara rätt färg, rätt tryck eller bara en, rätt möbelbit för att göra jobbet. Idag inspirerar vi dig med flera verkliga exempel på soffor som popar även i de mest traditionella utrymmena. Från vardagsrummet till hemmakontoret, låt oss ta en titt hemma dessa soffor gjorde en skillnad!

1. Modern Color Trios.

Teal, aubergine och kartläggning samlas i denna soffa för att inte bara göra ett djärvt uttalande i en traditionell foajé och formell bostadsyta, men sätter scenen för stilen i hela hemmet. Det är modernt, det är trendigt och det kommer inte att glömmas av en enda gäst som går förbi.

2. Blå Suede Soffa.

Det ser bekvämt ut, det känns hemtrevligt men den här blåa mjuka soffan hjälper också till att förvandla ett "normalt" vardagsrum till något med lite mer sass och personlighet. Lägg bara till några funky kasta kuddar för en mer hipster scen.

3. Funky, lekfull patchwork.

En neutral grund skapar den perfekta paletten för en fin och lekfull patchworkad soffa. Din familjs skraj personlighet ser ut att sys direkt in i denna förtjusande och charmiga möbelbit.

4. Svart, Vit & Tidlös.

Alla vet att svartvitt är en klassisk färgkombination full av tidlös stil och överklagande. Så, det här utrymmet skulle ha varit snyggt och modigt utan solskengula soffadditionen. Men när du lägger till skapar du något lite mer överraskande och det är mycket mer personligt i rummet.

5. Pops of Pink.

MoreINSPIRATION
  • 10 Summery Turkos Couches
  • 2 kreativt utformade moderna kuponger
  • Style Roundup - Inredning med runda soffor och soffor

Vill du ha ett rum som tyder på din feminina personlighet och kvinnliga beröring? Utan denna rosa tillsats skulle detta boende fortfarande ha en enkel delikat charm, men med bubblegum accent får du så mycket mer oomph och gumption till området.

6. Chartreuse Simple Lines.

Den här chartreuse-soffan skulle göra en scen, debut, pop och fokus, oavsett vilket utrymme det bestämde sig för att avgöra. Men detta på speciellt, med träkolväggarna och shagmattan hjälper till att skapa ett välkomnande, inspirerande, mysigt och fashion-forward utrymme med ren och enkel lätthet.

7. Lugnande, Cool Aqua.

Den här rörliga soffan ser avslappnad och avslappnad i det här mysiga vardagsrummet. Trots att den inte har livskraft som andra nyanser skiljer den här aquatonen ut bland publiken och gör ett stänk i detta traditionella utrymme.

8. Plysch, rodnadstycken.

Den här soffan ser del av posh queen, men det är också oväntat. Eftersom det är en mer påtaglig del av rummet, gör den svarta och vita skärpan i resten av utrymmet det här mjukare, rodna stycket ett välkommet, överraskande tillbehör.

9. Red Rover Come Over.

Den här röda soffan gör en vacker scen i detta subtila och mysigt inredda hem. Det är rent och friskt och den röda röven tar saker från ojämn och förväntas vara rolig och livlig.

10. Perfekt lila accent.

Utan denna soffa skulle detta utrymme vara lite kargt och lite för tråkigt. Men med en av denna rika, lila plattform, tar den här lilla kroken en tur till det bästa i alla stilavdelningar.