Modernt och öppet lanthem med bilgalleri

Modernt och öppet lanthem med bilgalleri
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Från ett avstånd ser detta hem i Huizen, Nederländerna ut som en modern tolkning av ett traditionellt hus. Det kombinerar smidigt gammalt och nytt i en balanserad design som arkitekterna av De Brouwer Binnenwerk har kommit upp med.

Insidan är å andra sidan modern, utan spår av rustika eller traditionella element. Denna typ av nästan dold design valdes för att hålla tyst landsbygdsmiljö oförstörd och samtidigt erbjuda kunderna den livsstil som de föredrar.

Ingången imponerar med en dubbel och symmetrisk trappa och en ren vit inredning. Ett överdimensionerat hängande ljusarmatur ger ett plus av elegans med sin känsliga design.

Bottenvåningen består av kök, matplats och studeras med köket placeras mitt i huset. Uppdelningen av utrymmena och hur de är alla kopplade men behålla sin integritet och karaktär är intressant och inspirerande.

Det rymliga köket har en stor ö i mitten med tre tröststolar formade som block, vilket tyder på att denna funktion också dubblerar som en bar. Kombinationen av moderna, inbyggda apparater och minimalistisk vit skåp ger köket ett riktigt ljust och luftigt utseende.

Studien / hemmakontoret har dubbeldörrar som ansluter den till utomhus och en extremt enkel design. Det liknar faktiskt ett mötesrum och det var inte för det eleganta klustret av dekorativa grenar i hörnet inredningen skulle ha varit tråkig och monotont.

Det som är intressant om bostaden är att vardagsrummet ligger i källaren. Det här är också där en glasvägg från golv till tak avslöjar ett galleri där klassiska bilar exponeras. Trots att vardagsrummet delar samma minimalism som resten av huset, har den en energisk atmosfär som ges av den orange sektionen och dess modulära design.

MoreINSPIRATION
  • Modernt hus i Marocko
  • Den moderna grottan hemma av Alexandre de Betak
  • Övergivna huset blev ett husvänligt modernt hem

En uppsättning träkubformade avföringar och ett enkelt bord utgör ett mångsidigt utrymme som kan betraktas som en bar men också ett matplats och till och med en arbetsyta.

Multifunktionellt är nyckelordet som beskriver den här delen av huset, ett koncept som betonas av den väggmonterade TV-apparaten och de två röda stolarna som tyder på att detta område också kan användas som hemmabio.

Rymlighet är en annan definierande egenskap för huset. Detta kan observeras vid badrummet. Alla olika områden och funktioner är separata men de är en del av samma rymliga rum. En härlig funktion i ett av badrummen är sminken i smink med en elegant och feminin design.

Den övre våningen är en privat zon och det är där sovrummen ligger. Rummen delar samma typ av enkel design med vita väggar och tak, grå detaljer och några djärva funktioner här och där som fungerar som kontaktpunkter.

Utomhusområdet består av en vacker trädgård, en modern pool och en paviljong med en utomhus lounge. Den övergripande designen är enkel, ren och transparent, precis som inuti huset.