Landsbygdshus från Orak Architecture

Landsbygdshus från Orak Architecture
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Beläget på en sluttning nära bergen i Tjeckien, är detta landsbygdshus omgivet av grön vegetation på alla sidor. Det vackra landskapet är överväldigande och det blir märkbart, särskilt för att huset inte var utformat för att blanda sig och bli en del av landskapet. Huset sticker ut med sin vita fasad men det gör det inte mindre charmigt.

Det moderna landsbygdshuset designades av Orak arkitektur och laget lyckades erbjuda det charmiga gamla och rustika hus brukar ha genom att begrava det i den gröna miljön. Huset har tre nivåer. En stor grind som ligger på bottenvåningen leder besökarna mot ingången. Interiören är lyxig och modern. Förutom de vanliga faciliteterna, kan du också hitta ett spa och ett snookerbord som är utformat för att koppla av dig och för att få dig i humöret för att beundra den magnifika skönheten som omger dig.

MoreINSPIRATION
  • Stort familjehem på den svenska landsbygden
  • En reträtt som ingen annan i den sydindiska landsbygden
  • Seattle Gallery House av Olson Sundberg Kundig Allen Architects

Inredningen är vacker men i det här huset är det det yttre som presenterar mest intresse. Huvudattraktionen för utomhus skulle behöva vara poolen. Den har en minimalistisk design och gott om utrymme på båda sidor för underhållning och uteservering. Det finns också en pool inne i huset och den där är också kopplad med ett bad. Som du kan se spelade underhållning en viktig roll för att bestämma layouten, utformningen och stilen som valdes för huset.