Mysigt Bethany Beach House Inspirerande Avkoppling: Utkik

Mysigt Bethany Beach House Inspirerande Avkoppling: Utkik
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vill du se hur en byggares hem ser ut? Här är Marnie Ourlers tidigare hem, Lookout, ett vackert vitt och blått Bethany Beach-hus. Skräddarsydd för sina egna behov och önskningar är Lookout ett modernt strandhem i ett underbart läge: Bethany Beach, Delaware.

Marnie hade hela hennes liv varit omgivet av någon form av design, vare sig det är familjeägt byggbranschen eller hennes senare attraktion i fastigheter. ”Marnie hade en framgångsrik tur att sälja fastigheter efter college, men det var när lokalbefolkningen erkände den vackra, kreativa och innovativa utformningen av sitt eget nybyggda Bethany Beach hem - och frågade om att bygga deras - att hon visste att hennes DNA var öde. Det var dags att starta Marnie Custom Homes. "Designerns kärlek till varma material, naturlig färg och texturer uttrycktes genom hennes tidigare ägda Bethany Beach House.

Att se henne i bilder som tagits vid Lookout verkar Marnie vara den som lånar ut sin ljusstyrka till rymden och inte tvärtom. ”Rymdproportioner och sofistikerad komfort var mina två prioriteringar när jag byggde mitt hem, The Lookout. Jag ville se till att möblerna var bekväma och att rummen var mysiga, men inte alltför avslappnade. Jag använde olika texturer som stenmurar, tegelväggar, hårda trägolv, en vedvägg i ett av sovrummen och mycket interiörtrim. Huset är 3400 kvadratmeter men jag ville fortfarande att det skulle känna sig bekvämt och inte för stort, och jag uppnådde det med hjälp av katedraltak och olika taklinjerSäger Marnie Oursler, grundare och ordförande för Marnie Custom Homes.

Marnie Oursler konstruerade och byggde hemmet för sig själv, men sålde precis det i maj 2015. Vi ser fram emot att se nya projekt, baserat på designerens kreativa lösningsfärdighet och inspirerad av nya kunder. Under tiden vill vi älska att veta vad du tyckte mest om det ljusa Bethany Beach-huset, så låt oss veta i kommentarerna nedan.