Mysigt enfamiljshus i Laguna Beach, CA

Mysigt enfamiljshus i Laguna Beach, CA
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Huset som du här nu var inte alltid en del av bilden. Det har dock en bra historia. Katie, den nuvarande ägaren till denna plats, har tillbringat det mesta av sitt liv rätt i det området. Du är en stuga som är kvar där. Det brukade tillhöra sin far. Katie växte upp i huset bredvid tills hon nådde en tid när hon bestämde att hon ville ha sin egen plats. Men hon ville inte leva det där området, så hon bestämde sig för att bygga ett hus på andra sidan vägen tillsammans med sin ex-make.

På grund av att det fanns några Torrey Pines som föddes vid födseln av fadern, måste det nya huset byggas runt dem, för att inte förstöra dem. Den nya organisationen inkluderade också den befintliga stugan som har återställts och använts som plats att bo under byggandet. Den nya strukturen lindade runt stugan och det var ansluten till ett trädgårdsrum, ursprungligen tänkt som en sluten veranda. Stugan har sedan dess använts som gästhus.

MoreINSPIRATION
  • Enfamiljshus i Bangalore, Indien
  • Två-våningar ensamstående familjebostad
  • New York Contemporary Single Family House

Den nya har köket och vardagsrummet i mitten med högt i tak och glasväggar med utsikt över trädgården. Vardagsrummet är också anslutet till ett däck. Under det finns ett sovrum. Hela konceptet var att skapa ett hem som skulle svara på landskapet och kundens behov. Materialen som användes var bambu, lönn, stuckatur och sten i jordfärger, vilket bidrog till att skapa ett samtida utseende. {Found here}