Mysigt Vinter Escape: Aspen, Colorado's "La Muna"

Mysigt Vinter Escape: Aspen, Colorado's "La Muna"
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det är den här tiden på året, när vinterkulden verkar evig och många av oss känner att vi har varit inomhus i flera år istället för månader, börjar många av oss bli lite galna. Jag tvivlar dock på att några liknande tankar överträffar tanke på dem som är lyckliga nog att spendera några mysiga vinteriga dagar i La Muna, ett vackert naturligt renoverat hus i Aspen, Colorado.

I den fantastiska naturen i Red Mountain-regionen sitter La Muna lugnt och hemma bland träden, vattnet och bergen.

Mästerligt renoverat av Oppenheim Architects med återställda lokala resurser (till exempel sten, trä och jämnt stål), existerar husets exteriör och interiör lugnt i omgivningen.

MoreINSPIRATION
  • Hur man tar med dig snygga hytter i ditt vinterhem
  • The Berge - en bekväm, mysig och inbjudande vinterresa på Kampenwand Mountain
  • Ge ditt hem en mysig, stuga känner denna vinter

De traditionella vägggränserna på "inuti" och "utsida" är suddiga med La Munas stora glasväggar. Övergången från natur till inomhusliv är så vacker som den är sömlös.

Unika arkitektoniska element, som tillfälligt vinklat tak och väggar, betonar den vackra fönstret och skapar mysiga hörn i hela hemmet.

Återvunnet trä används överallt i La Muna - från golv till väggar till tak, och till och med inbyggda möbler som köksskåp.

Den upprepade användningen av ett texturneutralt material som det här återvunna träet skapar en härlig känsla av stillhet i ett rustikt utrymme.

Belysning, oavsett om den är överliggande eller väggskenig eller på annat sätt, hålls strategiskt varm för att upprätthålla den naturliga atmosfären och efterlikna glödljusets ljus. Det gör också balans mellan rymdens mjukhet och det ljusare naturliga ljuset som strömmar genom de många fönsterväggarna.

Naturligtvis spelar andra naturliga och mjukare texturer en stor roll i hemmet. Ja, det var lätt att tillbringa en härlig avkopplande vintersemester i La Munaas enkla, men ändå sofistikerade rustikhet. {Found on raredelights}.