Cream Tufted Lin Larkspur Bed

Cream Tufted Lin Larkspur Bed
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Varje sovrum behöver en bekväm och mysig säng. Det kallas trots allt sängrummet. Och eftersom detta är början på rummet måste det vara både vackert för att behaga ögat och att även integrera inredningen och bekväma för att du ska kunna ha en god nattsömn. Linen Larkspur sängen passar exakt i båda kategorierna.

Denna säng är perfekt för ett sovrum. Det är lyxigt men också avslappet och det har en mycket vacker design. De böjda linjerna och knapphäftade huvudbräda och fotbräda är iögonfallande detaljer som gör denna möbel unik. De knappt tuftade elementen är en ständigt populär detalj som ger värme och cozyness till rummet samtidigt som det är elegant och elegant. Linen Larkspur sängen är en handgjord möbel. Den har djupt tuftat linne i en neutral pärlfärg.

Sängen har också handgjorda träben och en stark och hållbar ram. Huvudgavel har standarddimensioner för alla modeller och mäter 54,5 '' T. Fotbräda faller i samma kategori och mäter 24,5''T. Sängen finns i tre olika storlekar. Du kan välja mellan drottning sängen med måtten 65''W x 86''L, kungen sängen som mäter 81''W x 92''L och Kalifornien kung säng med de övergripande dimensionerna 78''W x 92''L. Priset varierar mellan $ 4,729 och $ 4,759.