Tavlan väggkalendrar som sätter dina färdigheter till testet

Tavlan väggkalendrar som sätter dina färdigheter till testet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Väggkalendrar är mycket roliga, både att göra och att använda. Av alla de stora designidéerna där ute är dessa tavlor en av de mest kreativa och geniala. Visst, många människor använder inte väggkalendrar längre men kanske skulle de om kalendrarna var nästan lika roliga och intressanta som de vi ska titta på. Naturligtvis är dessa projekt bara förslag. Du kan alltid anpassa och förbättra dem på din egen väg.

Om du vill ta begreppet väggkalender litterärt, bör du konvertera en hel vägg till en stor kalender. Du hittar några tips och idéer för det på ourfifthhouse. Du behöver lite målarband, en linjal och tavlafärg. Använd tejp för att också markera vardagen på den övre raden. Du kan göra detta till en rolig funktion för ditt hemkontor eller för en hall, entré eller något annat utrymme.

MoreINSPIRATION
  • Designa din egen kalender - 6 självstudier
  • Dekorera med kreativa väggkalendrar
  • DIY-kalendrar som ska användas som kontaktpunkter i ditt hem

De flesta föredrar givetvis något mindre permanent, en väggkalender som de kan ta bort om de vill. Ändå kan kalendern fortfarande vara enorm. Projektet på thistlewoodfarms kan vara din inspirationskälla. Det viktigaste du behöver för ett liknande projekt är ett fönster med 30 + rutor. Ta bort alla glasskivor och byt ut dem med plywood. Använd tavla färg på dem och spika dem på baksidan av fönstret. Måla veckodagen över toppen.

Låt oss anta att du gillar en kalender som är målad direkt på väggen, men du vill inte att den ska täcka mycket utrymme. I så fall skulle projektet som presenterades på lovelyhappylife vara precis vad du letar efter. Välj en väggavdelning som du inte använder för något annat och binda kanten på kalendern på den. Det kan bara vara en rektangel. Applicera några skikt av tavlan färg inuti detta avsnitt och låt det torka. Dra sedan kalendern.

Du bör också kolla in den kalenderidé som presenteras på themerrythought. För att göra något liknande behöver du kryssfiner, tavlafärg, antal stenciler, vit färg, en skumfärgborste, kuvert (om du vill att detta ska vara en adventskalender), var det tejp och grönt att dekorera med. Måla framsidan av plywood och låt den torka. Stablera sedan siffrorna på brädet. Tape kuverten under siffrorna och lägg till lite grön på toppen.

Ett annat alternativ är en kanvas kalender som du kan hänga överallt du vill ha. Det skulle vara ganska lätt att göra. Börja med att måla framsidan av duken med två lager av tavlan färg. Skapa sedan en mall och lägg till veckodagar och månad med en vitfärgpenna. Vik toppen av duken över en träplatta och repetera till botten. Stygn under dowel. Du kan läsa mer om projektet på sömlösa dagar.

Istället för en stor kalender kan du göra en mini månadskalender som den som presenteras på tänkande. Först bör du göra en skulpterad stencil design och klippa ut det. Du kommer att göra kalendern ur spånskiva så det ska vara ganska enkelt att klippa. Därefter målar du spånskivan med tavlorfärg. Skapa en ram runt ramen med en färgpenn och lägg sedan till datum och månad. Du kan göra en av dessa för varje månad eller du kan återanvända en enda.

Den tavlan kalender som visas på hawthorneandmain ser väldigt enkelt ut och det är faktiskt. Du kan göra en på nolltid. Det är inte exakt en tavlan kalender eftersom det bara har en liten tavlan bilaga längst ner. Du kan improvisera med utgångspunkt från den här grundläggande designen och ge din kalender vilken du vill ha.

En annan ovanlig design finns på thistlewoodfarms. Kalenderen som presenteras här är gjord av ett cykelhjul. Självklart, om du vill göra något liknande, behöver du ett cykelhjul (utan däck) samt en del plywood, en hetlimpistol, tavlafärg och klistermärke. Spåra några triangelformer på plywood och skär ut dem. Sanda dem och spraya dem. Lägg etiketter med veckodagen på dem och lima dem sedan på spikarna.