Skapa en snygg frontdörr "Drop Zone"

Skapa en snygg frontdörr "Drop Zone"
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Tänk dig att komma hem efter en lång dags arbete och gå in genom din ytterdörr. Du har en portfölj, en handväska eller en ryggsäck, dina bilnycklar och mobiltelefoner, några leriga skor, och kanske en stapel med mail. Medan du är glad att vara hemma, om det inte finns en fungerande "droppzon" som väntar på dig vid ytterdörren, kanske du är lite orolig för vad du ska göra med alla dina saker, var du ska sätta saker som du tar hand om andra saker.

Naturligtvis skulle den idealiska inställningen vara att ha en plats för alla dina föremål. Bättre än, om den platsen är välkomnande och snygg och användarvänlig, ja, nu kommer du någonstans. Kolla in dessa tips för hur du skapar en effektiv (och estetisk!) Ytterdörr-droppzon i ditt eget hem, oavsett storleken på din post.

Paraplyhållare.

En paraplyhållare är en av dessa saker, beroende på var du bor, det kanske inte verkar nödvändigt ... tills det regnar, och du behöver verkligen en plats att hålla det paraplyet. Om du inte bor i en bokstavlig öken (även då vet du aldrig ...), tycker jag att paraplystativ är en viktig del av en dörrfallszon. Förutom att vara en lätt plats att lagra obehagliga paraplyer, kommer paraplyhållare i så många former, färger, stilar och former att de är ett naturligt sätt att lägga till subtil stil till ett funktionellt tungt utrymme.

Hakar (eller Rack) för hängande.

Oavsett om ditt utrymme är tätt och kräver ett vertikalt hattträ eller rymligt med plats för en linje av kappkrokar, ha en plats att hänga en jacka, eller en påse eller halsduk (eller två) är avgörande för att skapa en effektiv droppzon. Gästerna är mer bekväma när de kan intuitivt veta var deras kappa hör hemma, och dina egna familjemedlemmar kommer sannolikt att förstärka sin organisation genom att hänga upp saker när det finns en lätt och tillgänglig plats för dem. Detta är ett bestämt måste.

Horisontell yta (Ledge) för inställning av Stuff Down.

MoreINSPIRATION
  • Cool Purple Purple Front Door Ideas
  • 7 Snabba idéer för att göra din främre dörrpop
  • Metallic eller trä ytterdörr? Vilken föredrar du?

Purses, mail, livsmedelspåsar, skolprojekt, biblioteksböcker ... listan över föremål som du sannolikt kommer att transportera genom din ytterdörr vid någon tidpunkt i ditt liv är praktiskt taget oändlig. Att ha någon form av yta för att sätta ner objektet tillfälligt (eller i fallet med skräppost, kanske evigt ...) är till hjälp, så att du kan ta av dig klädsel och skor och / eller på annat sätt förbereda dig för att komma in i hemmet. En ledge är till nytta för alla som går in i huset, vare sig de är familjemedlemmar eller besöker grannar eller övernattningsgäster.

Bricka för nycklar eller små diverse artiklar.

Brickor är användbara saker i många delar av hemmet, och den främre inmatningsfallen är inget undantag. Att ha en uppenbar, avgränsad plats för att kasta dina nycklar, plånbok eller solglasögon när du går in i huset är så viktigt. Inte bara kommer din droppzon att organiseras (och se den också, vilket inte är lätt när du tänker på ett par ringar av spridda nycklar), men du kommer också att kunna hitta de objekten på väg ut dörr. Detta faktum ensam gör det mycket lyckligare - och mer effektivt - hemma.

Designad plats för skor.

Ditt hem kanske eller inte har en "sko" -policy, men oavsett, en framgångsrik ytterdörr-droppzon kommer att ha en inneboende plats att sparka av sina skor. Det kan vara en skokorg, en platt bricka eller till och med en matta (eller alla ovanstående!). Den viktiga delen här är att en plats är utsetts som en lämplig plats för skor. Detta hjälper till att hålla skor ur vägen för svängdörren, men det är speciellt användbart för att ordlösa överföra sin preferens av skoavlägsnande innan man går in i huset ytterligare.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4 och 5.