Kreativt och interaktivt utrymme för BGT Partners huvudkontor

Kreativt och interaktivt utrymme för BGT Partners huvudkontor
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Detta är det nya BGT Partners huvudkontoret. Det ligger i Hallandale Beach, Miami, USA och det var ett projekt som designades av ADD Inc. Det är ett 26 000 kvadratmeter högkvarter och det var precis avslutat 2011. Det är ett mycket kreativt och interaktivt utrymme, perfekt för företaget.

Det är inget som det typiska kontorsutrymmet. Det finns inga hytter där inne. I stället är det ett utrymme som underlättar kommunikation, innovation och flexibilitet. Det är modernt men fortfarande med en rustik industriell finish och detta resulterar i en unik inredning. Företaget begärde ett roligt och interaktivt huvudkontor med en provocerande inredning som skulle betona samarbete och kreativitet som alla bryr sig så mycket om.

MoreINSPIRATION
  • Pinterests huvudkontor i San Francisco - ett restaurerat lager med industriell charm
  • Googles huvudkontor i Madrid - En lekfull blandning av färger och geometriska former
  • Thailand National Petroleum Exploration Headquarters

För att få denna unika inredning, kombinerar arkitekterna moderna element med grova och rustika ytor. De lade också till ljusa poppar av färger här och där och resultatet var spektakulärt. I grund och botten är detta ett stort öppet utrymme uppdelat i flera mindre områden. Fortfarande separeras de av glasväggar så kontrasten är inte ens synlig. Det är väldigt intressant hur alla dessa utrymmen ser väldigt annorlunda ut från varandra, men ändå lyckas de kombinera harmoniskt och resultera i en unik, väldigt kreativ och färgstark inredning. Lägg märke till den stora brädan i ett av rummen. Om det inte stimulerar kreativiteten vet jag inte vad som kommer. {Hittas på archdaily och bilder av Chuck Wilkins}