Kreativa balkongdesigner vi älskar

Kreativa balkongdesigner vi älskar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Du kanske inte vet vad du ska göra med din balkong, men det finns sätt att göra det till ett unikt och kreativt område i hemmet. Här är några intressanta idéer för att uppdatera balkonger.

Ta ett djupt andetag.

Balkongen är en utmärkt plats i ditt hem där du kan skapa ett charmigt loungeområde. Detta använder rymden konstruktivt och bildar en lugnande yta där du kan koppla av.

Gör din balkong ett utökat rum.

En balkong kan hjälpa till att skapa en illusion av ett större utrymme i ditt hem. Det ser också stiligt ut när du dekorerar det i samma tema eller färgpalett som rummet där det sträcker sig. När dörrarna som öppnas på balkongen är öppna, ser balkongen ut som en del av rummet. På så sätt kan du använda balkongen för extra lagringsutrymme, t.ex. ett skåp eller soffbord, eftersom det är en del av sovrummet eller rummet där det hör hemma.

En balkong trädgård.

Du kanske inte har utrymme att växa växter i en trädgård, och kanske har du inte ens en trädgård till ditt förfogande, så varför inte lägga till någon natur i ditt hem genom att använda utrymmet på din balkong? Räcken kan bli en plats för pelargonplanter att hänga, eller du kan placera krukväxter på golvet.

MoreINSPIRATION
  • Hur man dekorerar en balkong i en lägenhet
  • Mysiga idéer för att designa din balkong
  • Hur man gör din egen balkong trädgård

Du kan också odla din egen grönsaksträdgård på din balkong. För att göra detta, se till att du överväger några viktiga faktorer, till exempel att ha tillräckligt med solsken och behållare som har vattenreservoarer.

Escape till balkongen!

Du behöver inte ha en sprawling balkong - en mindre, mer privat kan vara snygg och mysig.

Sätt dig!

Se till att dina sittplatser passar din balkong. Till exempel, om din balkong är lång kan du placera en bänk på den. Å andra sidan, om det är mindre, kan bistro-stil franska stolar fungera eftersom de är vackra utan att ta för mycket utrymme.

Belysningsalternativ Skapa en atmosfär.

Bara för att din balkong är ute, betyder det inte att belysningsalternativ är viktiga. Snarare är detta området i hemmet där du kan gå till stan med de belysningar du vill ha, eftersom du kan komma undan med mer överdådiga eller eklektiska idéer än inne i huset. Lampor och ljus skapar en lugnande och vilsam atmosfär, medan en sträng av ljus kan vara ett bohemiskt eller kreativt sätt att kombinera inredning med balkongbelysning. Håll ditt balkongtema i åtanke när du väljer belysning.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6 och 7.