Kreativa kökshandfatdesigner du aldrig visste var tillgängliga

Kreativa kökshandfatdesigner du aldrig visste var tillgängliga
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vissa saker blir stereotyper och de är anledningen till att du befinner dig fast när du försöker komma med en original inredning för ditt hem. När du till exempel tänker på en kökshandfat är det alltid samma bild som tänker på: den typiska runda eller rektangulära diskbänken där du tvättar disk och ingenting mer.

Men det finns många andra typer av handfat och mycket geniala mönster att överväga. Så öppna dina ögon och ditt sinne och utforska några av dessa alternativ.

Multi-Purpose.

Biancoronis sjunken har en mångsidig design. Den har en cirkulär form, den är djup och den kommer med en rad tillbehör, såsom ett glasskärbräda och en bro med två rostfria stålskålar. De passar perfekt på diskbänken och de kan enkelt roteras. {Found on yanko}.

Martini.

MoreINSPIRATION
  • När och hur man lägger till en koppar bondgårdssänk till ett kök
  • Är ett hörn kökshandfat rätt för dig? Lösning av Dilemma
  • Ljus ditt kök i sommar med denna neongula stenhink

Mystic Martini Sink har en unik design. Formad som ett Martini-glas, är sinken ovanligt ovanligt. Det skulle se bra ut i en bar och det skulle vara ett bra samtalstycke för fester. Koppla det med en olivbänk för att ta metaforen ännu längre. {Hitta på plats}.

Flod.

Här är samma flödande diskbänk i en annan version. Detta är Elkay Mystic River Sink med den nya Antik Kopparhammaren. Finalen kommer att se bättre ut när tiden går och sinken kommer att vara en kontaktpunkt i ditt kök, oavsett vad. {Found on site}.

Om du är trött på att se samma former när det gäller diskbänkar, hur är det med något lite ovanligare? Den här har en mycket intressant design och den kan sättas in i en räknare formad precis som den eller i de typiska rektangulära ytorna de flesta kök har. En sådan diskho skulle vara bra för en bar och det kan fyllas med is, frukt eller drycker. {Found on flickr}.

Luna.

Luna Koppar Sink är också mycket intressant. Det är en underhållningsdisk med en ovanlig form och det är perfekt för barområdet. Den har två avlopp och det är tillräckligt länge för att tjäna dubbelt syfte. Använd ena änden för ett ändamål och den andra änden för en annan. Diskbänken är 38 "lång, den är gjord av koppar och den kommer i antik eller borstad nickelfinish. {Found on site}.