Kreativ garderob på bärkablar

Kreativ garderob på bärkablar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Om du inte gillar stora lådor i din garderob av någon anledning och du hellre vill välja ett alternativ, här är en intressant idé: en garderob på bärkablar. Det är en ganska ovanlig idé men det gör det inte mindre funktionellt. Som ni ser ser slutresultatet enkelt och praktiskt ut. En annan stor fördel är att den här enheten tar lite golvyta och skulle vara ett bra alternativ för små utrymmen.

För att göra en liknande garderob behöver du följande tillbehör: 2 identiska segment av kabel, 4 krokar, ankare eller klämmor för att fästa krokarna i taket och golvet, 2 stycken snodd, elektriska plintar och stålkorsstänger. Du behöver också några verktyg: en borr, skruvmejsel, kniv, mätning av linjal och tejp och skiftnyckel. Du kan hitta de flesta av dessa artiklar i hårdvaruaffären. Innan du börjar borra hål i tak och golv, bestäm dig var du vill placera denna ovanliga garderob. Du ska hitta ett utrymme som du är nöjd med och att du inte bestämmer dig för att byta senare eftersom hålen fortfarande kommer att vara där.

MoreINSPIRATION
  • Rimmel klädkammare av Daniele Lo Scalzo Moscheri
  • 6 Inspirerande Makeovers Din Garderob skulle älska
  • Hur man väljer rätt garderob för ditt sovrum

Du behöver inte många instruktioner eftersom det är ganska klart vad du måste göra. Markera punkten där hålen måste vara, använd borren för att göra dem och bestämma också hur många hyllor du vill ha och avståndet mellan dem. Stålskenorna kan användas för pälshängarna och kan placeras på vilken nivå som helst. Se till att de sitter rakt och gör samma för trähyllorna. Du kan också måla hyllorna för ett färgstarkt utseende. {Found on instructionsbles}.