Customizable kaffe kuber av Kazuko Okamoto

Customizable kaffe kuber av Kazuko Okamoto
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Kaffekubinerna är en samling av fåtöljer och mångsidiga sittmöten av återvunnet material. Den designades av Kazuko Okamoto 2010 för Green Furniture Sweden. Delarna är gjorda av moduler med geometriska former och minimalistiska former. Modulerna är täckta i återanvända kaffebönsäckar. Nu har samlingens namn blivit transparent.

Modulerna, eller kuber som de också kan ringas, har originala tryck från kaffeplantager runt om i världen. Idén att använda kaffebönsackar som tyg för fåtöljerna är original och gör varje stycke unik och annorlunda. Fåtöljens utskrifter och övergripande utseende beror på vilket kaffe som är mest populärt i Stockholm vid den tidpunkt då de skapas. Om du hellre vill att dina kuber ska förpackas i annan typ av tyg finns det också andra alternativ.

MoreINSPIRATION
  • Kaffebarnsbönan från Johanna Hansson
  • Frank Gehry Color Cubes
  • Förvaring Pink Cubes för barnrummet

Fåtöljerna har en hållbar jutduk på sittplatsen, men även andra typer av tyg är tillgängliga, till exempel BENE ekologisk bomullstyg eller vegetabiliskt baserad organiskt garvat läder. Du kan också välja ditt eget tyg eller läder och skicka det till tillverkaren. Fåtöljet har ett eget materialval. Kubens dimensioner varierar från 76 × 57 cm till 76 × 76 cm eller 76 × 76 cm med ryggstöd. De är mycket mångsidiga och har ett originellt utseende, som är lämpliga för en mängd olika utrymmen.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: