Hur man gör en väggklocka ur återstående träskrapor

Hur man gör en väggklocka ur återstående träskrapor
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

De som känner till DIY-projekt vet nog allt om vänster övertagande. Varje gång du skapar något hamnar du med en massa skrotbitar, speciellt om du till exempel bygger en möbel eller något som kräver trä. Så vad ska man göra med allt det skrotvirke? Tja, du kan till exempel göra en väggklocka.

Grunderna du behöver för ett sådant projekt, förutom några stycken trä, inkluderar en klockmekanism och några siffror från 1 till 12. Du kan använda några husnummer för detta och beroende på storlek kan du justera designen klockan. Först måste du klippa varje bit av trä till önskad storlek och form. När du har fläckat trästyckena och målar siffrorna kan du sätta ihop dessa saker. Klockmekanismen går i centrum.

Om du vill ha klockan till rundan måste du skära en bit av trä i den här formen. Det skulle vara lättare om du skulle använda en enda bit för detta istället för att behöva sätta ihop flera små som bitar av pussel. För projektet på sockerduk behöver du också lite guldfärgfärg och 12 kapslar.

DIY-projekt av träpallar är mycket populära och väldigt många. Vanligtvis är du kvar med lite extra trä som du kan mode i en väggklocka som ser ut som den som finns på craftsncoffee. Du måste skära dem i storlek och vinkel och sedan fläcka dem. Du kommer att säkra dem ihop med träknölar.

MoreINSPIRATION
  • Snyggt DIY väggur av husnummer
  • Snickeri Runda klocka
  • DIY Modern Wood Wall Clock

En pallmurklocka kan bli ett tillbehör eller en dekoration som fyller ett rum, men kan också vara en omtänksam present för någon nära dig. Projektet är ganska enkelt så att du inte behöver mycket tid eller resurser för att slutföra det. Faktum är att du bara behöver några pallpallar eller återvunnet timmer, trälim, plywood och några naglar. {hittas på thistlewoodfarms}

Även om rund är en populär form för väggklockor är detta inte ditt enda alternativ. Kolla in designen på abeautifulmess. Klockan som presenteras här har en ovanlig form som definitivt gör att den sticker ut. Bara kanterna var målade för att skissera denna form medan resten var enkel. Ett trevligt sätt att anpassa klockan utan att det sticker ut för mycket.

Om du vill att din väggklocka ska ha ett industriellt utseende, kanske du borde lägga till några kopparrör och tillbehör till förteckningen över förnödenheter. Huvudstycket kan vara ett fyrkantigt trä eller ett gammalt skärbräda. Kopparrören bildar en slags ytlig ram placerad ovanpå den. Du kan läsa mer om den här ideen om bostadslöshet.

Du vet de trådspolar du ser elektrikerna använder varje gång i taget? När all tråd på dem används är det inte mycket du kan göra med dem spolar. Tja, kanske finns det några saker som en unik väggklocka. Tanken kommer från lizmarieblog. Den använder en av cirklarna från spolen som slipades och färgades och numrerades sedan på det. Det finns faktiskt ingen klockmekanism i mitten så det här är en enkel dekoration men du kan välja att göra den till en funktionell bit om du vill.

Även om detta projekt faktiskt inte använder trä, är det fortfarande en ganska intressant. Väggklockan på budgetbabe är gjord av två korkskivor. De limmades ihop och en klockmekanism installerades i mitten. Det finns inga nummer på klockan och det ger ett minimalistiskt och modernt utseende.

När du skapar något själv borde du inte förvänta dig att biten ser perfekt ut. Det är faktiskt sällan. Men alla ofullkomligheter ger ditt projekt karaktär. Du kan välja att omfamna detta koncept och att designa en klocka som liknar den på söt-athena. Den är gjord av en träskiva och är långt ifrån helt rund.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: