Dag säng en

Dag säng en
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Normalt har du en familjesäng i sovrummet och en soffa i vardagsrummet. Dina gäster kan använda soffan för att sova på ibland när de stannar över natten, men det ger inte dem en bekväm sömn, men bara en plats att sätta ner huvudet på. Ibland är en soffa helt enkelt inte det bästa valet för vardagsrummet och i det här fallet bör du överväga att köpa en dagbädd istället, speciellt du har vänner som brukar spendera natten över till ditt hus.

MoreINSPIRATION
  • SimpleSleeper soffa av Spec Furniture
  • 6172 Chesterfield sovsofa
  • Capri Soffa från Rowe Möbler

Du kan använda denna säng för olika saker under dag eller natt genom att helt enkelt flytta sin kudde. Lägg den mot väggen och du kommer att ha en bekväm plats att luta dig på medan du tittar på TV och lägg den på sidan om natten för att få en mysig enkelsäng. Det är väldigt användbart på något sätt.

Basen på sängen är gjord av trä, av europeisk ek för att vara mer exakt och toppen är faktiskt en mycket bekväm madrass tillsammans med en huvudkudde. Egentligen behöver du inte ens använda dem tills du behöver en säng, eftersom du kan använda träbasen som ett soffbord eftersom benen är ganska korta och det ser ut som en. Bara madrassen på gör att du ser på den som en säng. Madrassen är lite speciell, som den är gjord av Naturalmat och har en Latex kärna, insvept i ett ullskydd. Du kan köpa den nu för € 1265 - € 2215 (Euro Pris) eller $ 1750- $ 3060 (USD Pris) - madrassen måste köpas separat.