Däck dina hallar: 10 eleganta semester stilar

Däck dina hallar: 10 eleganta semester stilar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Stumpar du i vilken riktning du ska gå i din semesterdécor i år? Vill du ändra sakerna lite eller fräscha ditt hem? Vi går alla igenom tider på samma sätt, när samma gamla smyckeskrin helt enkelt inte ger upphov till spänningen.

Det stora med att dekorera för semestern är det, men det finns definitivt traditionella tendenser. Den inredning som vi använder för våra egna hem kan formas och modifieras och formas och bytas ut för bara de saker som kommer att göra jul mer meningsfullt för oss och vår familjer. Oavsett vilken stil du har, här är några inspirerande eleganta sätt att införliva semesterdekor i din sanna stil ... och inte tvärtom.

Barnvänlig jul.

Det tar inte mycket för att förvandla ett vardagsrum till något jul-magiskt. Vad sägs om några tallskogar eller kransgrön på trappstången, prydda med några charmiga garnbollsmycken? Det är festligt, det är kul, och det är barnvänligt chikat utan att vara antingen för ung eller delikat. Och röda jägare galoscher skulle göra varje dag en semester.

Färgglad jul.

Bara för att den traditionella årstidens färger är röda och gröna betyder det inte att all juldekoration måste färgläggas så. Om du älskar färg - alla färger - låt dem flöda i din semesterdekoration också! Ett ombränt regnbågsträd och några fantastiskt ljusa tematiska konst för manteln är ett roligt och uppfriskande sätt att dekorera för säsongen.

Samtida jul.

Med ett djärvt steg bort från den naturliga julen kommer moderna stilade helgdagar att tendera att se mer monokromatiska och diskreta. Svartvit inredning, fokuserad mer på säsongets intressanta former än själva objekten, är en säker eldsvinst. Kasta i en liten krukad furu ger lite mjukhet till de annars skarpa vinklarna här.

Rustik jul.

En neutral färgpalett med några gamla tillbehör som kastas in (som en gammaldags trä racersläde) skapar en perfekt woodsy semestermiljö. Kasta i en naturlig grön krans dekorerad med pinecones, och du har en naturlig enkelhet vid dess mest festliga.

Minimalistisk jul.

MoreINSPIRATION
  • 10 billiga sätt att dekorera ditt hem för semesterperioden
  • Semestersäsong stil idéer för ditt kök
  • Snygga Holiday Decorating Ideas för små rum

Bara för att du inte gillar att gå över-the-top med din dekoration betyder inte att ditt fritidshus kommer att bli Grinchy! En vitkalad eller målade gren med några glada smycken kan vara bara det som välkomnar semestern till hela ditt utrymme.

Franska land jul

Massor av naturlig, jordisk inredning - som den fantastiska vingårdsväskan - är viktiga inslag i fransk landsklassad semesterinredning. Pops av rött och silver lägger till nödvändig gnista och glans, men de hålls utanför rampljuset. Jag älskar den gröna droopinessen av grönska här; Det verkar mindre formellt och mer originellt och inbjudande än den genomsnittliga tallskogskåpan.

Hemlagad jul.

Det finns en (eller flera) på varje kvarter, är det inte? Någon som ensam omvandlar sitt hem till Holiday Central använder endast kunskaperna i sina egna två händer. Den goda nyheten är att hemlagade (eller handgjorda) föremål kan vara någonting - ett tygbelagt väggbrev, lite pappersark eller några snyggt inredda träblock. Himlen är gränsen med denna härliga och fullständigt personliga julstil.

Svensk jul

Om du gillar att hålla saker enkelt och älska skandinavisk stil, med massor av lätta trätoner och traditionell rödvit inredning, är du säker på att du kommer att älska att dekorera för semestern här i år. En stor omslagen "present" på väggen ger en kraftfull grafik utan att ta över rymden, medan ett litet men detaljerat rött träplattorträd bär semestern hemma.

Eklektisk jul.

Här går du, St. Nicholas. Det är en liten årgång, lite rustik, lite skandinavisk och lite hemlagad. Och det är helt festligt och magiskt och glatt och ljust.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9 och 10.