Dekorera ett vardagsrum runt soffbordet

Dekorera ett vardagsrum runt soffbordet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Att dekorera ditt hem inom det tillgängliga utrymmet är säkerligen ingen raketvetenskap men kräver viss kreativitet. När du har ditt soffbord satt i mitten av rummet kan du ställa in din soffa som omger bordet för lite familjedag eller oavbrutna läsningstider. Detta sagt och gjort, se till att du inte placerar soffan på ett sådant sätt att det inte finns något rörligt utrymme mellan väggarna och soffan. Soffan måste placeras strategiskt i mitten kring soffbordet, vilket ger tillräckligt med benutrymme och ger ett lika bekvämt avstånd för att röra sig bakom soffan tills muren eller andra bokhyllor som sätter på väggen.

Om du bara har soffan och soffbordet i rummet, så skulle en fyra tums mellanrum mellan soffan eller stolarna och väggen vara en baksida för att låta dina andra familjemedlemmar eller vänner röra sig med lätthet.

MoreINSPIRATION
  • Ändra din rumsstil med ett gult soffbord
  • Tidlös Dexter utomhus soffbord
  • Kvadratisk soffbord i vardagsrummet

Om du har ställt upp en bokhylla mot väggen så skulle ett avstånd på cirka arton inches mellan soffbänken eller stolen till bokhyllans framsida möjliggöra enkel åtkomst till böckerna som är placerade på hyllorna. I ett annat fall där du har skåp eller lådor i hyllan skulle du behöva ge ett mellanrum på minst trettiofem tum mellan soffans baksida och framsidan av skåpet eller rita.

Du kan också använda några hjulkoppar på benen på din soffa och stolar för att hålla dem från att flytta och skada golvet. Dessa typer av koppar skulle vara tillgängliga i någon hårdvaruaffär och finns i olika storlekar och de kan köpas för att passa dina möbelbehov. Se därför till att göra det bästa möjliga arrangemanget kring soffbordet så att det ser spektakulärt ut och ändå vara bekvämt. {Bild 1, 2 och 3}.