Dekorera genom att gruppera objekt

Dekorera genom att gruppera objekt
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När du dekorerar ditt hem eller när du bara försöker hitta en plats för varje objekt, placerar du ibland ofrivilligt de föremål som har något gemensamt på samma plats. Du gör små grupper av objekt som tillhör samma kategori. Det är i vår natur att göra det, att vara organiserad. Det är därför vi brukar visa inramade bilder i ett galleri på väggen, varför lägger vi alla köksredskap i samma rader eller varför vi grupperar växterna tillsammans.

Genom att göra så dekorerar vi våra hem genom att gruppera objekt som har något gemensamt. För oss är det ett sätt att organisera sig. Om vi ​​sätter alla bilder på samma ställe eller om vi lägger alla leksaker i samma utrymme, ser de bättre ut än vad de skulle om de spreds över rummet. Det är lättare för oss att följa dem på det här sättet. På ett sätt är en inredning där allt är välorganiserat och där allt är knutet ihop enligt vissa kriterier ett mer avkopplande rum.

MoreINSPIRATION
  • Hur man dekorerar ditt hem med skugglådor
  • Hur man dekorerar och personifierar en uthyrnings lägenhet
  • Moderna dekorativa föremål med inspirerande personligheter

När du dekorerar genom att gruppera objekt, är det rum du dekorerar inte viktigt. Det kan vara köket, badrummet, kontoret, sovrummet eller något annat rum. I båda fallen är det omöjligt att inte hitta föremål som hör samman. Till exempel i köket kan du sätta alla redskap tillsammans och du kan ordna dem i skedar, gafflar, knivar etc.

I sovrummet kan du lägga alla böcker eller tidningar tillsammans. På kontoret får du ordna pennor och allt annat. Vad som än är fallet finns det många sätt att gruppera objekten. Målet är alltid detsamma: att vara organiserad och kanske också skapa en kontaktpunkt om det är konstverk vi pratar om.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 och 10.