Dekorera med provrörsbaser - 10 Micro Stylish Ideas

Dekorera med provrörsbaser - 10 Micro Stylish Ideas
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Blommor är extremt populära dekorationer och de är uppskattade för sin färskhet och delikatess. Människor sätter dem i vaser och beundrar dem men när de förlorar sin färskhet får de ersättas. Det betyder att du har lite tid att njuta av blommorna och du måste göra det räknas. Välj vasen noggrant. Dessa provrörsvaser är särskilt snygga och du kan se alla följande exempel.

Teströr blomma vaser.

Detta är en väldigt enkel, elegant och originalvase design. Det är handgjorda och de är gjorda med aluminiumtråd. Vaserens enkelhet gör att du kan fokusera på blommorna och deras skönhet. De genomskinliga vaserna gömmer inte någonting så att beundra hela växten. {Found on vidaflores}.

Driftwood provrör vas.

Du kan skapa din egen provrörsvase. Den här är till exempel tillverkad av drivved. Du behöver en borr och några provrör. Gör hål i drivved och sätt in provrören. Det är så enkelt. Sedan lägger du helt enkelt några droppar vatten och några vackra blommor och du har en underbar dekoration för ditt hem. {Found on littlesomethings}.

Hängande knoppvas.

Det finns många sätt att personifiera en provrörsvase. Den här, till exempel, hänger på väggen och sitter inuti detta hakade stycke. Det ser ganska mysigt där inne. Det rymmer bara en enda blomsterknopp så det är bra för små arrangemang. Finns för 14 $.

Trä- och provrörsvaser.

Detta arrangemang liknar det som presenteras ovan, det som tillverkas av drivved. Det är en mindre och ganska annorlunda version gjord av ett träslag som har tre hål borrade i det. Provrören sitter inuti hålen och de kan rymma en blomma.

MoreINSPIRATION
  • DIY teströrblomma vas med återställd träbotten
  • Moderna Radiatorer av Roberto och Ludovica Palomba
  • Hur Upcycle Everyday Produkter In Cute Flower Vases

Om du vill kan du också göra individuella provrörsvaser med samma typ av design. Den här är till exempel gjord av en liten bit av drivved. Allt du behöver göra är att borra ett hål i träet, sätt in provröret och visa dina blommor eller växter. {Found on beautifulblooms}.

Träbas.

Tanken bakom denna speciella design är ganska lik den som vi presenterat ovan men skillnaden är att arrangemanget är modernt. Vasen är gjord av hälld lönn och har tre glasrör. Det är en del som skulle se underbart ut i köket eller i sovrummet och det skulle också göra en bra present. Tillgänglig för 29 $.

Vintrör vaser.

Detta är ett provrör för tappningsrör. Du kan göra en liknande med hjälp av ett ställ, provrör och korkar. Den här har 7 provrör men antalet kan skilja sig efter de dimensioner du väljer eller dina önskemål. Det har en enkel och naturlig utseende och det är en avslappnad dekoration för alla rum i huset. Tillgänglig för 42 $.

Väggmonterad provrörsvaser.

Detta är en väggmonterad provrörsvase. Basen är gjord av trä och har geometriska former. Du kan göra något liknande och du kan välja vilken form du vill ha. Provrören är fästa på träbasen och arrangemanget är monterat på väggen och det kan visas nära dörren, i vardagsrummet eller till och med på hemmakontoret. Tillgänglig för 85 $.

Hängande målade provrör.

Teströrsvaser är extremt mångsidiga och kan ha olika utformningar. Dessa är till exempel mycket enkla. De hänger provrörsvaser. Först måste provrören vara målade eller gjutna i porslin som i detta fall. De är upphängda av lädernosar och de kan visas över ett bord eller någon annanstans i ett rum. Tillgänglig för 38 $.

Väggmontering.

Dessa provrörsvaser är ganska lika de vi just presenterat dig. Men skillnaden här är att dessa är monterade på väggen. De är också provrör gjutna i porslin och de har en olaglad utsida. Ett hål i borrat i sidan och på så sätt monteras de på väggen. {Found on etsy}.

Ljuskrona ljuskrona

Tja, det här är inte en vas, men det är spektakulärt och vi kan inte bara ignorera det. Det är en ljuskrona gjord av laboratorie provrör. Den har två ringar med hängande strängar och 96 provrör hängande från dem. Ljuskronan är lätt att installera och ganska hållbar, trots provrörens skörhet. De färgstarka provrören är fyllda med färgat vatten. Finns för 245 $.