Hur man dekorerar väggarna med trä- och metallbrev

Hur man dekorerar väggarna med trä- och metallbrev
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Dekorera med bokstäver har blivit en trend på senare tid och fler och fler människor visar intresse för denna fråga. Det är ett sätt att anpassa ett utrymme utan att det ser ut och känns för personligt. Väggbokstäverna kan vara initialer eller kan skapa ord som skickar meddelanden. Det finns många olika och intressanta sätt att använda antingen trä eller metall bokstäver och var och en är unik och speciell på sin egen väg.

Matrum och kök

Att visa bokstäver på väggen kan vara en bra dekorationsstrategi för områden som matsalen. Dessa utrymmen måste rymma hela familjen såväl som gäster, så att det inte är mycket bra att personifiera det är inte en bra idé.

I matsalen kan en vägg dekoreras med brev som lyser och skickar ett meddelande. Det är oftast bäst att hålla sakerna enkla och neutrala och att använda allmänna ord som "kärlek". "Familj" eller meddelanden som "välkommen" och andra liknande. {Found on bryanthill}.

Dessa stora metallbokstäver fyller tomheten på väggen och gör denna frukostkrog mycket mer välkomnande och mysig. Tanken är väldigt enkel men den visuella effekten är stark, särskilt med tanke på storleken på bokstäverna. {Found on wettling}.

Kombinera olika teckensnitt, färger och storlekar om du vill att väggbokstäverna ska se konstiga ut. Du kan också välja olika metoder för att visa dem och använda dem alla tillsammans.

Något så enkelt som ordet "hem" skrivet på väggen kan göra ett kök eller matsal känna sig extra välkomnande och mysig, vilket skapar en trevlig och välbekant atmosfär. {Found on duetdesigngroup}.

Barnrum

Barnens sovrum är ett annat utrymme där du med framgång kan dekorera med väggbokstäver. Till exempel, om två barn delar samma rum, kan du få sina initialer som visas ovanför sängarna som ett sätt att personifiera en är av rummet.

Brevpremierna som visas på väggen ovanför varje säng kan vara det element som binder allt ihop. Deras färg kan samordna med andra element i rummet, upprätthålla sammanhållning. {Found on trentlehotography}.

Träbokstäver på väggen kan också fungera som ett pedagogiskt verktyg. Visa färgade bokstäver i olika teckensnitt och storlekar på en av väggarna i barnkammaren eller lekrummet och använd dem för att lära barnen alfabetet. {Found on chebellainteriors}.

Det skulle vara roligt att samordna några av de färger som alfabetbokstäverna innehåller med andra detaljer i rummet, även om de inte har samma visuella inverkan. {Found on nessadeeart}.

Integrera alfabetet i rummets inredning med hjälp av färger som redan finns på väggen eller i närheten. Till exempel användes färgerna som presenterades av randarna på den här väggen på bokstäverna och bildade en perfekt matchning.

Väggbokstäver är ett bra sätt att dekorera ett barns rum utan att det verkar som att du driver din egen vision. De är enkla att lämna tillräckligt med utrymme för anpassning. {Found on sarahgreenman}.

Du kan använda stora väggbokstäver med inbyggda lampor i plantskolan utan att överväldiga rummet. Faktum är att de faktiskt kan vara ganska subtila. Det handlar om att hitta rätt balans.

Personliggör barnens rum med sina namn med trä eller metall bokstäver på väggen är en populär övning. Men det betyder inte att du inte kan lägga till din egen vridning till denna designide. {Found on mendetc}.

Ett annat alternativ är att använda väggbokstäver för att skapa en viss atmosfär i rummet eller att betona ett tema. Detta kan vara en startpunkt eller en finjustering, beroende på hur du planerar hela processen. {Found on magnoliahomes}.

Ordern och hur du visar bokstäverna på väggen är upp till dig och kan anpassas på ett oändligt sätt. Du kan till exempel ramma varje bokstav och ordna dem alla i ett mönster. {Found on daniellesykes}.

MoreINSPIRATION
  • Lighted Carnival Letters
  • Hur man tänder upp ett rums inredning med märkesbrev
  • Färgglada DIY Fabric Covered Letters

En tonårss sovrum kan enkelt anpassas med hjälp av väggbokstäver. I detta fall skulle bokstäverna användas för att skicka en annan typ av meddelanden och ofta för att markera ett tema eller för att ställa in en viss typ av atmosfär. {Found on taylor-studio}.

Istället för att använda trä- eller metallbokstäver kan du försöka använda brevväggdekaler. Du kan visa dem i ett slumpmässigt mönster eller ordna dem i ord för att skicka ett meddelande.

Andra

Välkommen gäster med ett vänligt meddelande som du kan synliggöra med trä bokstäver i entrén. På samma sätt kan det också fungera i vardagsrummet.

Skapa en trevlig atmosfär i sovrummet genom att använda samma strategi. Här kan du se att speglade bokstäver användes. Detta öppnar dörren till ett helt nytt utbud av möjligheter avseende materialet från vilka bokstäverna är gjorda. {Found on h3kdesign}.

Tala om vilket, här är ett mycket intressant sätt att personifiera väggbokstäverna genom att använda små saftiga växter. I grund och botten är varje bokstav en planterare som fungerar som en ram för succulenterna. {Found on webberstudio}.

Ett annat område där du med framgång kan använda väggbokstäver som dekorationer är hemmakontoret. Faktum är att de här skulle tjäna en dubbel roll och också kunna representera dig på ett professionellt sätt.

På samma sätt kan en del av ett rum stå ut från resten.Du kan skapa en arbetsyta i vardagsrummet eller sovrummet eller lägga till ett skrivbord i barnens rum och använda stora väggbokstäver för att skilja det från resten av rummet. {Found on pebble-design}.

Det finns inget behov av djärva färger eller ovanliga former när allt du vill är att lägga till en liten detalj som gör att sovrummet känns inbjudande, varmt och avkopplande. Faktum är att du kan använda väggbokstäver som har en specifik finish eller struktur för det.

Mångsidigheten i väggbokstäver gör det också möjligt för dem att användas på badrum. När du tänker på det finns det väldigt få sätt att personifiera detta utrymme med dekorationer och det här är ett bra alternativ.

Väggbokstäver med LED-lampor kan göra ett uttalande var som helst du placerar dem. Huvudsidan är att göra dem integrerade i inredningen och också välja en stil, storlek, färg och meddelande som passar utrymmet. {Found on echeloncustomhomes}.

För att bättre integrera väggbokstäverna i ett rums inredning kan du kombinera den här metoden med andra som att visa bokstäver på en mantel eller en hyllplan.

DIY brevprojekt

Nu när du har en allmän uppfattning om hur brev kan användas i inredning, låt oss ta en titt på några DIY-projekt med bokstäver. En bra utgångspunkt är den som vi hittade på Maisondepax. Det visar dig hur man gör brev krita skiffer. Du behöver MDF-bokstäver och tavla sprayfärg.

För en vintage touch, dekorera ett trä brev med doilies. Hela processen är enkel. Börja med att måla brevet. Låt det torka och lägg sedan till ett mod podge lager. Lägg årgången på toppen av brevet och lägg till en topplack av mod podge. {found on avery-anderson}

Ett annat sätt att dekorera ett träbrev involverar att använda jutsträng och filtblommor. Det första steget ska vara att måla brevet om du vill byta färg eller helt enkelt ge det ett nytt utseende. Dra sedan in strängen runt den, som täcker delar av brevet. Sedan dekorera dessa portioner med filtblommor. {hittade på meganbrookehandmadeblog}

Ett underbart projekt som du kan använda för köket kräver att du omfördelar några gamla skärbrädor. Huvudidén är enkel. Du bifogar brev till skärbräda och sedan visar du dem på en vägg. Du kan hitta mer information och instruktioner för projektet på Andersonandgrant.

Kom ihåg de väggbokstäverna fyllda med succulenter? Nu kan du ta reda på hur man gör dem. Du måste bygga eller köpa brevramarna. Efter detta är hela processen väldigt enkel. Du planterar saftiga ämnen i moss som du måste suga med vatten för att göra hela processen enklare. Läs mer om detta inspirerande projekt på Houseandfig.