Dekorera ditt hem med ett arabiskt tema

Dekorera ditt hem med ett arabiskt tema
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Alla hem behöver ett huvudtema när du bestämmer dig för att omforma det. Varje tema har särdrag och egenskaper som gör det unikt och, även om vissa element kan vara gemensamma för två eller flera teman, används de annorlunda varje gång och det här gör det övergripande resultatet originalet. Om det tema du har bestämt att använda är arabiska, så är det några viktiga saker du borde veta om den här stilen.

Beroende på om du vill ha en traditionell arabisk inredning eller något med en modern twist, det finns många alternativ att utforska. De flesta arabiska inredningarna fokuserar nu på geometriska former. De används ständigt som ett huvudelement i inredningsarkitektur och har också blivit en del av arkitekturen. När det gäller möblerna är det viktigt att inkludera utsmyckade detaljer, även om stilen du har valt är modern.

MoreINSPIRATION
  • Heminredningstips med en asiatisk tema
  • Dekorera ditt hem med tidlösa segelbåtmodeller
  • Charmigt hem med ett rustikt franskt tema

Till exempel i sovrummet kan du behålla en övergripande enkel inredning och välja ett utsmyckat huvudgavel som representerar den arabiska stilen.

Den arabiska arkitekturen definieras också av djärva former och vackra smycken. Så om du verkligen vill få detta inflytande i ditt hem, kan du inkludera välvda dörrar och fönster, kolonner och utsmyckade detaljer och listningar. Du kan också välja en mosaik eller, som ett enklare alternativ, för mönstrad tapeter. Se till att du använder djärva färger som blå och orange men samtidigt försöka skapa en varm och inbjudande atmosfär som är specifik för denna stil.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6.