Dekorera en romantisk himmelssäng: Idéer och inspiration

Dekorera en romantisk himmelssäng: Idéer och inspiration
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Canopy sängar är romantiska, kreativa och en bestämd källa för fantasi i dekoration. Det finns massor av sätt att införliva den whimsy stilen i något tema du väljer. En baldakin säng kan enkelt ta in en viss charm och personlighet till sovrummet utan för mycket svårighet. Oavsett om du bara använder en fyrbäddsäng eller lägger till några eleganta draperingar, har vi tips och inspiration för att hjälpa dig att göra din bäddsoffa till ditt rum!

För att skapa något med en enorm mängd romantiska överklagningar, lägg till ett ton drapering. Ett rent, chiffontyg hängde på detta sätt och det är det perfekta sättet att lägga till atmosfär och sensualitet. Det fungerar också för dem som vill ha något ultra feminint men avslappnat utan mycket underhåll.

Du kanske också vill ha något riktigt konstnärligt som gör ett uttalande. Om du vill gå den mer eklektiska, funky rutten, försök att hitta en fyra-punkts topplucka säng och lämna den nakna (eller lägg till en eller två bitar av tyg för effekt). Detta lägger till personlighet och fokus utan att bli alltför girlish eller over-the-top, speciellt för ett mindre sovrum. Men vi kan verkligen inte glömma den viktigaste delen, oroa dig inte, även utan tyget, lägger sängens höjd drama och romantik. Och du får inte glömma att du också kan lägga till en enkel valance eller chic gräns till en fyrapunkts säng, utan att begå all drapering.

MoreINSPIRATION
  • Dekorera ett silver sovrum: Idéer och inspiration
  • Dekorera med djärva svarta och vita randar: Idéer och inspiration
  • 15 Snygga, eleganta och sofistikerade baldakinbäddar för tjejer

Eller kanske du vill ha något färgstarkt som gör ett stort dekorativt uttalande? Du kan enkelt göra det arbetet också. Lägg till färgad drapering eller inlägg. Välj en mängd olika mönster att använda också. Du kanske även vill kolla in några gardiner också. Om du hittar några som du älskar eller ens de som har lite textur, tveka inte. Ta tag i dem! Gardiner och draperier kan enkelt göras till en provisorisk baldakin eller lägga i blandningen för att lägga till etos.

Det är svårt att gå fel med en baldakin, på något sätt du vill ha det. Håll det snyggt i svart och vitt. Gå grandiose med en lekfull färgpall. Eller bli lite skraj med några roliga, höga sängstolpar. Viktigast, se till att du har tillräckligt med utrymme för din vision. Ingenting är värre än ett litet sovrum med en stor skrymmande säng i mitten. Om rummet är mindre, håll det enkelt. Men om du har platsen, låt din syn flyga. {Bildkällor: 1,2,3,4,5,6 och 7}.