Dekorera och dekorera huset med bågar: Idéer och inspiration

Dekorera och dekorera huset med bågar: Idéer och inspiration
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det är en kvintessens symbol för femininitet och det är en underbar liten bit gnista som kan toppa och avsluta vilken design som helst. Från banister till organisatoriska lådor undangömda i garderoben. Och du skulle bli förvånad över vad lite band eller garn skulle kunna göra till ett så litet utrymme. Kolla in några verkliga exempel på hur stor en omvandling några vackra bågar kan göra! Luta dig tillbaka, koppla av och bli inspirerad av några enkla och unika sätt att dekorera med bågar.

1. Tie tillbaka gardinerna.

För extra girly charm i barnkammaren eller bundet med en skosnäck för ett eklektiskt utseende på ditt hemkontor, är bågar perfekta för att klara av fönstret förband. Bågen ger extra oomph för när du behöver binda tillbaka gardinerna och släppa in allt det vackra, naturliga ljuset. Använd garn, rep, band eller tygskrap beroende på genren av inredning du älskar!

2. Stänk lite på staketet.

Har du någonsin tänkt på att spruce upp staketet runt huset? Oavsett om det är ett välkommet in i trädgården eller rakt upp bredvid brevlådan, ibland är det trevligt att göra något oväntat och enkelt! Köp lite läckra båge krans eller skapa några bågar själv att fästa vid staketet.

3. Hänga upp bilderna.

MoreINSPIRATION
  • Dekorera med djärva svarta och vita randar: Idéer och inspiration
  • Hur man införlivar Tie Dye: Idéer och inspiration
  • Dekorera en ljus vit kontors: Idéer och inspiration

Det kan vara din familjfoton eller din favoritartad. I stället för att använda nagel och hammare, ta tag i ett band och en krok och häng dem så. Det är en ungdomlig, annorlunda ta det genomsnittliga hänget och även en nybörjare crafter eller DIY-er kan få det gjort i en bris.

4. Placerad på en lampskärm.

För det mesta är våra lampskärmar monokromatiska och tråkiga. Varför inte lägga till lite extra stil genom att lägga till en båge, här eller där. Beroende på temat ditt rum beror på vilken typ av båge och vilka tyg du ska använda. Ta den här tuxedo-esque lampskärmen till exempel, vilket skulle vara perfekt för ett modernt sovrum eller foajé.

5. Bundet till en kudde.

Ta en enkel, randig kasta kudde och lägg till en båge! Omedelbart är det mer fashion-forward, stilfullt och en verklig inredning för huset! Och du kan göra det till någon kudde du behöver! Oavsett om det står på tältstolen i foajén, på sängen i gästrummen eller i soffan i vardagsrummet. Det är bara ett annat enkelt projekt som går långt!

Bildkällor: 1, 2, 3, 4 och 5.