Dekorera med Chevron Allround Kammaren

Dekorera med Chevron Allround Kammaren
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Låt oss först svara frågan som alla är döende att veta. Trots att du har sett det överallt och jag är säker på att många gånger uttalade orden "Det är sött", vid synpunkten av det. Så, vad exakt är chevron? Jo, chevron ser snäll ut som randar men har lite mer charm. Zig-zag-mönstret lägger till mer personlighet än dess enklare systerband!

Och detta funky, pop-värdiga mönster kommer på många olika sätt och kan användas i en mängd olika rum runt huset. Tja, det kan användas Allt över huset om du vill!

Precis som ränder har chevron förmågan att ge längd och lägga till mycket djup i rummen. Prova att använda den på väggarna för att ge illusionen av längre tak och större rum. Om du känner dig riktigt kreativ, försök att måla dina trägolv eller använda en chevronmattan för att göra tricket. Att använda detta mönster på golvet kommer definitivt att ge personlighet till rummet och mycket djup.

MoreINSPIRATION
  • Få Chevron Stripe
  • 10 sätt att visa Chevron Wallpaper i ditt hem
  • Hur man förbinder sig med Chevron-mönstret

Om du vill prova detta eklektiska mönster utan att begå det för det stora projektet, prova dem på några tillbehör runt om i huset. Min favorit? På sängkläderna! Det är ett snabbt sätt att spruce upp sovrummet genom att lägga till ett roligt täcke eller örngott, och samma gäller för vardagsrummet genom att lägga till några kuddar i blandningen med ljusa färger. Glöm inte heller gardinerna. Kom ihåg, precis som ränder, kommer chevron att lägga längd till fönstren och mer textur. Använd roliga färger för barnrummet eller håll det stiligt med svart och vitt. Uppstolning några stolar kan vara ett annat roligt projekt att ta på sig också.

Du kan också gömma chevron på några ännu mer överraskande ställen. Använd mönstret på ljusbrytare för något kul, på dina köksplattor, på kontorslampor eller till och med på nattduksbordet. Dessa typer av hemtrevliga tillbehör lyser upp de lilla, skarpa och vridna i huset utan att överväldiga rummet eller dig själv. Prova dem och se hur du gillar det ... då om du gör ... ta på de större projekten! Ha kul, var kreativ och var inte blyg när det gäller chevron. Det har funnits i åratal men bråkar i sömmarna med popularitet just nu.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: