Dekorera med Turkos Möbler: Idéer & Inspiration

Dekorera med Turkos Möbler: Idéer & Inspiration
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Turkos är en av de färger som kan återuppliva något rum med något färgschema. Den blandar sig med alla neutrala och komplimanger någon nyans av livskraft. Så det är bara naturligt att turkos möbler markeras med en av de bästa alternativen där ute! Det är mångsidigt, vackert, snyggt, elegant och tål något tema eller trender.

Shabby chic, rustik, franskinspirerad, snygg och ren, modern, eklektisk eller uber feminin, turkos kan blandas med någon idé eller inspiration du vill skapa. Oavsett om det är en armoire i ditt sovrum skapar lite romantik i hörnet eller en byrå som lyfter fram en ren palett, turkos vet hur man popar och tar livet till ett sovrum.

Även om du vill att ditt kontor ska sticka ut mot resten av huset, är ett bra val att göra med att använda turkosmöbler. Hitta en livlig nyans och måla ditt skrivbord om du inte har turen att hitta en originalbit. Använd andra tillbehör som väggpapper eller roliga väggdekaler för att eklektisera rummen eller håll allt rent med ett neutralt så att ditt skrivbord eller skåp hålls elegant och rent.

MoreINSPIRATION
  • Dekorera med rött och grått: Idéer och inspiration
  • Dekorera med korall: Idéer och inspiration
  • Dekorera en ljus vit kontors: Idéer och inspiration

Ibland bestämmer folk att köket är platsen för att bli lite funky. Så varför inte prova något utanför boxen där inne. Ett skafferi, ett bord eller till och med en skåp kan ta livet av i ett duggare kök. Eller, om du redan har mycket personlighet - varför inte lägga till lite mer? Blanda upp mönster och tryck och använd turkos som områdets grund.

Alla vill ha en hemlig plats att sluta på natten. Vardagsrummet (även känt som vardagsrummet) behöver ha en strö av mysighet och turkosburk kan medföra den mysiga överklagan. En varm turkos soffa, ottoman eller till och med ett soffbord kan runda ut ett rum med vilken färgpalett som helst, men ändå behålla varje stil och sofistikering i takt.

Och glöm inte pulverrummen! Turkos kan alo få en bra friskhet till vilket utrymme som helst och badrummet är det perfekta stället för det! Ett badkar, en dusch eller till och med en fåfänga ... turkos dyker upp rena väggar och ett snyggt badrum är alltid ett rätt drag att göra. Men kom ihåg att du fortfarande kan skapa olika teman med hjälp av denna färgmöbel även i badrummet samtidigt som du håller sakerna fräscha och rena.