Definiera en stilserie: Vad är modern bondgårdssdesign?

Definiera en stilserie: Vad är modern bondgårdssdesign?
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Klar att omfamna modern bondgård design? Vi har all information du behöver för att dra denna utseende. Bild: Gardner Homes

Vi hoppas att du gillar de produkter vi rekommenderar. Bara så du är medveten, Freshome kan samla en del av försäljningen från länkarna på den här sidan.

Det finns en anledning till att så många av oss fortsätter att falla över huvudet för bondgårdstil. Dess unika upptag på komfort och enkelhet skapar en aura som kan få någon att känna sig hemma, även om de aldrig har satt fot på en gård. Vissa människor skämmer emellertid bort på grund av antagandet att denna estetik kan känna sig lite föråldrad.

Vi ska bevisa att dessa människor är felaktiga. Nedan följer vår guide för att avlägsna moderna bondgårdslägenheter. Läs igenom dessa tips och behåll dem i spetsen av ditt sinne när du arbetar på dina egna interiörer. Med lycka till får du den perfekta balansen mellan klassisk komfort och modern känsla.

Praktiken är hörnstenen i bondgårdstil. Bild: Ken Linsteadt Arkitekter

Sätt praktiska först

När du överväger in-and-outs av lantbrukslivet, är det ingen överraskning att praktiken härskar högst. Medan du alltid bör överväga funktionalitet och användning som en integrerad del av någon design, måste det vara ditt första tillvägagångssätt.

När det gäller hur man gör det, är planering nyckeln. Innan du börjar komma in i din nätspetsar, ta lite tid att titta på utrymmet. Tänk på detaljer som rummets flöde, belysningen och möbelarrangemanget. Tänk på vad som fungerar och vad som inte är, liksom vilka förändringar du kan göra för att du ska kunna använda din första prioritet.

Sedan, när du är redo att börja samla dina designelement, kom ihåg att funktionen ska vara ditt primära fokus. Låt dina möbler och förvaringsmöjligheter ta det centrala steget i rummet, ovanför några dekorativa element.

Håll dig till neutrala färger för en modern twist. Bild: House of Jade Interiors

Välj en neutral palett

Färgerna du väljer är avgörande för att denna utseende ska fungera. Borta är salvia greens och kärnmjölkgula som harken till äldre bondgårdsstilar. Idag är en neutral färgpalett en avgörande del av modern design, och bland annat i ditt bondgårdsperspirerade rum blir det som hjälper dig att hålla din fräscha, rena och helt aktuella.

Som alltid vill du hålla regeln 60-30-10 i åtanke. Här är vitt det naturliga valet att uppfylla rollen som din dominerande nyans. För dina andra två färger, tänk på att använda jordnära nyanser som grey, tans och browns. Klar i åtanke att din accentskugga borde vara den djärvaste av dem alla.

I en bondgårdsdesign spelar de finish du väljer också en viktig roll. I stället för att välja skarpa, ljusa nyanser som du skulle i en verkligt modern design, kanske du vill överväga att välja färger som har lite av en vintage eller antik känsla för dem. Detta ger en liten nod till klassisk bondgårdstil utan att känna sig över toppen.

Komfort är också nyckeln. Bild: Jennifer Robin Interiors

Blanda och matcha möbler

Därefter är det dags att fokusera på möbler. Traditionellt byggde bondehusdesigner tungt på enkla trämöbler för att fylla upp större delen av sina interiörer. Du borde inkludera det i ditt utrymme också. Den typ av trä och yta som du använder är upp till dig, men när det är möjligt väljer du bitar som har rena och enkla linjer.

För att ge utseendet en mer modern twist, vill du införa ett annat lag av komfort i utrymmet. Tänk på att balansera ut de naturliga materialen i rummet med saker som plysch soffor, bekväma accentstolar och vadderade barstolar. Du kan också förbättra känslan av rummet genom att lägga lager som kuddar och filtar i din design.

Avsluta utseendet med industriella accenter. Bild: Irwin Construction, LLC

Lägg till industriella accenter

Slutligen vill du tänka på de rent dekorativa elementen din design. Här skulle vi föreslå att vi lutar starkt på industriinspirerade delar. Inte bara är industriella stycken vanligtvis baserade på maskiner som används för jordbruk, men de råkar också vara en topp i popularitet just nu, vilket gör dem till den perfekta gemensamma tråden för att avsluta ditt utseende.

Med det i åtanke hålla koll på hängande låddörrar, trämantlar, järninspirerade ljusarmaturer och galvaniserade metallförvaringshinkar. I bondehusdesign är de bästa accenterna de som också spelar en funktionell roll, så leta efter bitar som tjänar ett syfte.

Använd den här guiden för att ta med moderna bondgårdsmönster i ditt interiör. Bild: Sita Montgomery Interiors

Lantgårdsstil har funnits i årtionden, men det betyder inte att det måste vara synonymt med mormors hus och dagar gått. Ta den här guiden på modern bondgårdsdesign som din inspiration. Tips och råd i detta inlägg är nyckeln till att skapa ett bondgårdsperspirerat utrymme som känner lika delar varmt, välkomnande och aktuellt.

Vad tycker du om modern bondgård design? Vill du vara villig att prova utseendet i ditt eget hem? Dela dina åsikter med oss ​​i kommentarerna nedan.