Delikata, feminina tyger som ska användas runt om i huset

Delikata, feminina tyger som ska användas runt om i huset
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det finns något om ljust och luddigt tyg som kan förändra ett rum och ändå ändra humör. Det kan vara en gardin eller en kasta filt, det kan täcka en öppen entré hall eller till och med hänga från manteln i vardagsrummet. Det finns något så förvandling och fridfullt om känsliga, feminina tyger som du kan använda runt huset. De är mångsidiga och du kan bli så kreativ när du bara har lite att arbeta med!

1. Sultry Silk.

Glitter och glans av en silke kudde avger inte bara en delikatess och sofistikerad, girlish charm, men det är också ganska lyxigt. Täck några gamla kasta kuddar med någon silke från tygaffären för ett nytt och förbättrat utseende för ditt vardagsrum eller hemmakontor!

2.Creamy Chiffon.

Använd chiffong för att täcka barfönstret i frukostkroken eller använd några av det här kladdiga materialet för att laga duken i matsalen. Detta är ett mångsidigt tyg som är perfekt för att lägga till femininitet och daintiness till något utrymme. Vi älskar också hur fantastiska de ser på golv till tak fönster!

3. Touchable Tulle.

Om du tar lite mjukare tulle, har du ett tyg som kommer att lägga så stor volym till ett projekt. Från din lilla himmelssäng till en frodig, viktoriansk inspirerad sängrock! Det är det bästa och enklaste sättet att lägga till mycket feminin kraft.

4.Voluptuous Velvet.

MoreINSPIRATION
  • Delikat sovrum med en av dessa 40 feminina huvuden
  • Delikat och feminint Design Dressing Room Möbler från Eden
  • Vackra, feminina huvuden: Idéer och inspiration

Vem älskar inte den mjuka och mysiga känslan av sammet? Vi älskar vacker, tuftad soffa eller schäslong täckt i en blå eller mauvefärgad sammet. Eller till och med en filt kastas över trollstolen när vintern kommer i svängning. Den är rik och välkomnande, men har fortfarande den uber flickaktiga känslan när den är klar.

5. Tiny Toile.

Detta tyg är bäst på grund av att det är tryck och karaktär. Vi älskar det som små valenser eller till och med ut på uteplatsen som dekorerar korgens korg. Få den i varm rosa och vit eller till och med min favorit, röd och vit, för en rolig, flirty och retro stil. Sedan älskar jag blandningen av svartvitt toile för att täcka möbelstycken för en djärv och powerhouse look.

6. Sweet Swiss Dot.

Perfekt för sommaren är schweiziska prydnadsgardiner en av de mest känsliga och feminina av alla tyger. De fungerar också bra som duschdraperier, lakan för barnet och dukarna. Stora eller små prickar, det spelar ingen roll, det är bara ett annat sätt att dekorera med en viss nyckfull essens.

7. Carefree Cotton.

Mjukt och mest tröstande av allt, bomull kan användas för nästan allting. Från kuddar till lakan, till lager och täckning är ren bomull den mest välkomnande, blandbara och mångsidiga av dem alla!

8. Rörlig Mesh.

Gör en krans eller använd den för att dekorera för semestern. Mesh är mest som tulle men också den som används för massor av fantastiska DIY-projekt. Även om vi inte skulle göra ett behagligt kasta ut ur nät, skulle vi definitivt sprinkla det runt huset för massor av kreativa idéer och projekt. Ta den här nätverksdelaren till exempel; geni idé!

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6 och 7.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: