DIY Denim och Faux Fur Throw Blanket - Chic & Cozy till hösten!

DIY Denim och Faux Fur Throw Blanket - Chic & Cozy till hösten!
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Med förändringen av sommarsäsongen att falla, tenderar också stilen hos våra hem att förändras. Om ditt väder är skarpt och coolt, om du tycker om dig själv drömmer om pumpa krydda allt, eller om du gräver ut dina mysigaste strumpor att bära runt huset varje morgon, kanske du är intresserad av denna handledning. Det är för en denim + faux päls (eller fårskinn, om du vill) kasta filt.

Denim är casual, comfy och approachable. Den faux pälsen är mjuk och snuggle-able. Kombinationen av de två i en DIY-kasta filt är helt oemotståndlig.

Du behöver inte vara en utmärkt sömmerska (eller sömn?) För att skapa denna bit, men det finns några knep som hjälper dig med. Läs vidare för att få veta mer.

Material behövs:

  • Denim i storleken på ditt val (slutresultat av denim-biten i detta exempel är 65 "x56")
  • Faux Fur-stycke som är skuren som eller 4 "större än denim (exempel pälsen är 69" x60 ")
  • Tråd
  • Symaskin, raka stift, säkerhetsnålar, sax

 

För denim-komponenten kan du säkert köpa denimväv på din lokala tygaffär. Eller du kan återanvända / upcycle dina gamla jeans, vilket är vad jag gjorde för det här exemplet.

Du kommer att bilda remsor av denim, så att du måste bestämma en bra bredd för dina dinimband. Detta kan vara ett praktiskt beslut baserat på den smalaste delen av dina jeansben. Detta exempel använder en 7 "bredd för remsorna. Klipp din denim i den bredden och olika längder.

Lägg ut din denim i remsor, placerade nära varandra. Ta reda på placeringen av dina jeansfärger och vad inte förrän du får det hur du gillar det.

Håll ena sidan, antingen topp eller botten av dina remsor, även med varandra. Den andra sidan kommer sannolikt att vara lika lång, men inte exakt. Det är okej, vi ska ta itu med det senare.

Inuti varje remsa klämmer du på de rika sidorna på dina jeansdelar tillsammans så att du kan sy. (Här är en handledning som ger den fotografiska steg-för-steg-processen för att implementera en mängd av de sex vanligaste grundläggande handstygnen).

Om du använde fabriks kanterna på delar av dina jeans (till exempel hemmet), lägg till lite personlighet i kastetäcken genom att hålla dessa kanter exponerade. Knacka dem bara på toppen av (i stället för höger sida-tillsammans med) den rika kanten av dess intilliggande remsa.

Om dina jeans har hål, sätt bara ett skrot av denim under hålet och gör en zigzagstygn runt hålet för att hålla skrotdimensionen på plats. Fortsätt sedan att fästa holey-stycket i remsan som vanligt.

Lägg varje remsa i den ordning du plockade upp, för att behålla din ursprungliga placering. Nu är det dags att sya remsorna ihop. Ta två angränsande remsor och placera dem högra sidor tillsammans, och sy dem upp.

Det är viktigt att du håller samma ände av alla dina band (antingen topp eller botten) jämnt / rakt med varje remsa söm.

Den andra änden kommer sannolikt att vara lite av, beroende på hur många sömmar varje remsa har etc. Hitta den kortaste bandlängden längs den kanten.

Trimma alla andra bandändar för att vara jämn med kortast längd. Nu ska alla sidor av din denimkastning vara raka och jämnt.

Lägg ut din päls, höger (päls) uppåt.

Lägg din denimbit på toppen av pälsen, centrerad med höger sida neråt. Med andra ord är de två högra sidorna tillsammans.

Hjulen kommer vara den svåraste delen, men de är inte så dåliga. Vad du ska göra är att lämna ut det som ser ut som en triangel av päls från hörnsömmarna. På detta foto kommer alla A-punkter att anslutas efter sömnad.

Närma varje hörn medurs medurs. Längs "den övre" (tillvägagångssättet till hörnet) kanten, matcha din denim En punkt upp med den främsta pälsen En punkt. Sy dessa ihop. Lyft din tryckfot och dra hålen på ditt kast något från symaskinen, men skar inte av din tråd.

Böj pälsen på en diagonal från hörnet och ta med din denim. En punkt att möta med pälsen En punkt. (Denim och topppäls En poäng har redan sys ihop.)

Knippa eller peka på hörnet så att alla tre A-punkterna rör sväng din kasta filt 90 grader, och sy nedåt för att avsluta hörnet.

MoreINSPIRATION
  • DIY Flannel Blanket Scarf
  • DIY broderad hem söt kasta kudde
  • Enkel DIY: Kabel Stick Kasta Kuddar Av Gamla Tröjor

Ditt hörn kommer se lite ut så här. Fortsätt att sya pälsens och denimens kanter längs sidan tills du når nästa hörn; upprepa för de andra tre hörnen.

Innan du avslutar din sista sidosöm, lämna ett mellanrum om 12 "-18" långt, eller hur brett du måste kunna dra de högra sidorna av det sydda filten i sig själv.

Dra ut din filt genom denna lucka, var försiktig så att du inte rippar de oavslutade luckorna.

Ta fingrarna på insidan av filten och justera hörnen efter behov så att de är så skarpa och platta som möjligt.

Din kasta filt kommer att se ut så här.

Vik upp kanten av gapskinnet över och sätt den längs denimkanten. Fortsätt att fästa denimkanten på baksidan av pälsen (håll din päls trim) hela vägen runt din kuddefilms omkrets.

Placera säkerhetsnålarna varje fot eller så för att hålla allt på plats när du syr. Dessa kommer att vara till hjälp när du gör små sömmar i mitten av ditt kasta senare.

Sy luckan stängd rätt vid kanten av den spända pälsen; fortsätt att sy hela vägen runt ditt kasta vid denimkanten. Detta skapar en slags "trim" -effekt vid kanten av ditt kasta.

Vid varje söm, vill du sy små sömmar, jag kallar dem "bitar", som bara är ca 1 "i längden varje fot eller så. Detta håller din kuddefilm ihop, liknande att du knyter knutar på en täcke. Denna "bit" -metod är bara mindre synlig och tidskrävande.

Se till att din tråd matchar pälsen. Det kommer vara mindre uppenbart på thepatchwork denim sidan än på hela pälssidan om tråden inte matchar din päls.

När du är färdig med att sya bitar på varje remsa, är det dags att trimma all överflödig tråd. (Skär inte din tråd mellan bitar, det är mycket lättare att bara flytta tyget från bit till bit och hålla tråden sömlös.)

Gjort!

Din DIY denim + faux päls kasta filt är komplett.

Jag älskar den lilla pälsen "trim" effekten runt kanten av kasta; det mjukar upp den hårda denim ganska lite.

Beroende på vilken päls du har valt är ditt kast sannolikt oemotståndligt mjukt och mysigt.

Ett kasta så mjukt men väsentligt som det här krävs för en eftermiddag med snuggled-up bokavläsning.

Det bästa är att det är hållbart också. Denna kasta filt kan (och kommer!) Hitta sin väg i livet i alla åldrar.

Dessutom är det unikt. Lite spetsig, lite söt.

Älska det, särskilt alla de roliga detaljerna i den gamla denimen.

Vi hoppas att du tycker om att skapa ditt eget denim + faux fur kasta ... men ännu viktigare, vi hoppas att du hittar massor av möjligheter att curl upp i det under de kallare månaderna.