DIY Desk Designs Du kan anpassa för att passa din stil

DIY Desk Designs Du kan anpassa för att passa din stil
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Oavsett om du arbetar hemifrån eller helt enkelt behöver ett litet utrymme där du kan ta hand om några affärsmässiga problem, då och då, är ett hemkontor eller minst ett skrivbord ett måste. Vad är bra är att du har friheten att organisera och dekorera detta utrymme men du vill, och det kan även inkludera att skapa ditt eget skrivbord.

Att bygga eller designa ditt eget skrivbord är lättare än du kanske tror, ​​speciellt om du kan sätta ihop skrivbordet med hjälp av befintliga element som en diskbänk från Ikea och två små bokhyllor. Vi beskriver faktiskt den Ikea hack som delas av Sarah på Prettyprovince. När du har sammanställt dessa tre element är allt annat väldigt enkelt och roligt.

Att bygga ditt eget skrivbord är mycket billigare än att köpa en. Ett bra exempel är det här skrivbordet du kan göra för under $ 80. Börja med att klippa några träbrädor i storlek. Du behöver brädor för benen, underbordsstöd, benstöd och övre brädor. Att lägga bitarna ihop är ganska enkelt och du kan hitta detaljerade instruktioner om hur man fullbordar projektet på Welivedhappilyeverafter.

Det finns många intressanta sätt att konceptualisera ett skrivbord. Fyra lådor staplade i två par och säkrade tillsammans kan bilda basen för skrivbordet. Då är allt du behöver göra att lägga till en topp. Du har skåp för förvaring och en bekväm arbetsyta.

En ännu enklare idé är att använda en bit av salvaged valnöt eller något liknande att skapa en chic väggmonterad skrivbord. Fäst den på väggen, helst framför ett fönster. Du kan till och med göra det till ett hörnbord. Råkantkanten är utsökt. Denna skrivbord var presenterad på Designsponge för en tid sedan och var skräddarsydd av Jared Rusten.

Vi hittade en annan intressant idé på Lizmarieblog. Här föreslår artikeln att du använder två barstools som stöd för ett skrivbord. Kombinerat skulle dessa tre element bilda ett skrivbord som inte bara är väldigt enkelt att sätta ihop men också mycket anpassningsbart.

MoreINSPIRATION
  • 5 enkla skrivbordsdesigner du kan sätta ihop för dig själv
  • Hur man gör en väggdisk med en anpassad design
  • Miljövänliga träbordsdesigner, DI DIY-projekt för kreativa sinnen

Två arkivskåp kan tjäna en liknande syfte. Alex från Northstory visar hur vackert ett sådant skrivbord kan vara. I grund och botten kan du göra skrivbordet så länge du vill så länge som arkivskåp som stöder det på ändarna kan säkerställa en rak och användbar yta. Observera att skrivbordet inte sitter direkt på skåpen. Det är faktiskt flytande ovanpå dem på ett snyggt sätt.

En ännu enklare idé som delas på Strawberry-chic är att använda ett gammalt bord som ett skrivbord. Först måste du ta det ifrån och ersätta hårdvaran med ny. Du kan även göra några små förändringar på vägen om du vill. Sedan måla bordet. Basen kan vara en ljus och glad färg som turkos och toppen kan färgas.

Det är självklart möjligt att föredra en stil som inte nödvändigtvis passar de flesta av dessa DIY-projekt och mönster. Kanske är din stil modern med en vintage twist. Skrivbordet på Forme-foryou är faktiskt ett riktigt bra exempel. Om du vill göra något liknande, beställa några trestaviga hårnålben i råstål och ha en bit tallskärning till önskad storlek. Sand det och fläck det i antika valnöt.

Om du vill bygga din egen hyllplan, visar Atilio dig hur du gör det. Eftersom det är en väggmonterad skrivbord, har den inga ben och detta gör utrymmet under det mer luftigt. Så fortsätt och få ett träbräda med rätt mått och två kortare dubbar och en lång. Skruva pinnarna i väggen och placera brädet ovanpå.

En träpall kan enkelt omvandlas till ett skrivbord och det är faktiskt en riktigt billig och enkel idé. Placera paletten vertikalt och använd den som en stödstruktur för skrivbordet. Du kan också lägga till en hylla placerad på en annan nivå.

Kan du tro på det här eleganta skrivbordet är något du kan göra själv till ditt eget hem? Den transparenta glasplattan är en riktigt fin touch. Projektet presenteras på Dwellingsbydevore och här hittar du detaljer om leveransbehov, dimensioner och allt annat.

Du kan tillämpa liknande principer när du bygger ett skrivbord för ditt arbetskontor. Skulle det vara mycket mer intressant och roligt med alla skulle delta i ett sådant teamprojekt? Abeautifulmess erbjuder en detaljerad beskrivning av hur du kan sätta ihop ett ganska bra skrivbord. Följ anvisningarna och gör den till en gruppbyggnadsaktivitet.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: