Detaljer Gör skillnaden

Detaljer Gör skillnaden
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Varje man har sin egen personlighet, men också varje hus har sin egen personlighet. Om det är mycket tydligt för en person, är personligheten i ett hus givet av detaljerna. Enligt stilen kan ett hus vara modernt, urbant, klassiskt, men dekorativa föremål ger sin stil, karaktär och unikhet.

Dessa objekt som är mindre eller större kan vara foton, möbler, konstobjekt. De kan tyckas obetydliga, men i själva verket är de de element som gör livet bekvämt för oss alla, de gör skillnaden i en lägenhet eller ett hus. Detaljer representerar den vackra delen av ett hem, ger information om ägarens personlighet, hans smak, ger färg och animerar vad som är vanligt, vanligt, normalt.

MoreINSPIRATION
  • Mesmerizing House med många detaljer
  • Detaljer Gör skillnaden i barock, Rococo Style Furniture
  • Lägg till färg i din trädgård med iögonfallande accentdetaljer

Rummet på bilden skulle inte säga något utan målningarna på väggen, vasen med färgglada blommor på bordet eller de färgstarka kuddarna på soffan och dessa är bara några detaljer. En öppen spis kan skilja ett rum eller en viss form av soffbord, en matta och en pelare i ett rum skulle vara en lämplig gardin.

Köket är inte väldigt modernt, men de blå lådorna, det blå fönstret blinda, blommorna på bordet och plantorna på fönsterbrädan ger liv åt hela utrymmet. Blommorna på väggen som har samma nyans med mattan, den eleganta gardinen och de färgglada blommorna runt animerar vitheten i sovrummet. Detaljer definitivt ge personlighet! {Found on Stadshem}