Dillon Residence får Courtyard behandling

Dillon Residence får Courtyard behandling
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Beläget i Arizona, USA, är Dillon Residence en förstklassificering av ett modernt innergårdshus trots att 1950-talets hus bara har skapats och inte upplivats helt. Den ursprungliga formfaktorn tog L-formen och det har behållits, trots att den nu får tillägget av en ny separat Master Suite.

Det nya tillägget täcker smidigt den nyligen definierade innergården som också får en pool i ena änden, vilket ger livet till den här vintagefastigheten - tillägget ger givetvis möjlighet att expandera utomhuslivet. Det som är viktigt att notera är Master Suite, som på ett sätt befriar det från den L-formade delen av huset.

Vad som är väldigt intressant och beundransvärt om denna struktur är hur man klarar av att integrera de naturliga elementen i strukturen och in i yttre designen. Det gör stor nytta av de naturliga elementen och det verkar försvinna i omgivningen. Det är väldigt intressant hur den här relativt stora herrgården klarar av att hålla sig kamouflerad i inredningen.

MoreINSPIRATION
  • Samtida bostad i Melbourne med en vacker trädgård och innergård
  • Traditionellt gårdshus renoverat i Malaysia
  • Modern Country Villa med en rymlig och solig inredning gård

Jag gillar verkligen den yttre designen. Det är enkelt, rent och vackert. Interiören är också ganska vacker. Det finns lite mer färg där och designen är modern. Det ser ut som en mycket lugn plats, en mycket lugn och avkopplande plats där du kan tillflykta sig för att komma undan dina problem och att frigöra stressen. Det är trevligt att ha en sådan plats. Alla behöver en paus från tid till annan. Och vissa människor har längre pauser, eftersom de ens lämnar i denna typ av platser. [Chen + Suchart Studio, LLC och via archdaily]