Industrialisera ditt matsal med metall matstolar

Industrialisera ditt matsal med metall matstolar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det finns något ganska bekant om trä matstolar. Alla har eller haft dem i deras hem vid någon tidpunkt. Så oavsett hur deras design skulle se ut, ibland kan de bara inte utse. Kanske en annan textur eller ett material skulle vara ett mer framgångsrikt alternativ. Metallstolar är idealiska om du vill ge ett industriellt utseende till rummet.

I en minimalistisk inställning som den här skulle andra typer av matsalstolar ha gjort utrymmekänslan trångt och liten. De tunna ramarna och den övergripande snygga designen gör det möjligt för denna lilla matkrog att hålla sig luftig.

De Tolix metallstolar är idealiska om du vill ge en omedelbar fransk industriell look till din matsal. Balansera inredningen med ett träbord och en rustik ljuskrona.

Vilket bättre sätt att betona starka kontraster än genom att kombinera ett robust levande kantbord och en uppsättning Eames trådstolar? Komplementera dem alla med några låghängande hängande ljusarmaturer med en delikat design. Tillgänglig för $ 779.

Om du vill skapa en avslappnad atmosfär i matsalen, överväga dessa Regal Rochester metall uteplats stolar. Deras metallstruktur ger dem en imponerande charm men designen gör dem avslappnande och bekväma. {Found on webberstudio}.

De Emeco Navy stol har ett klassiskt utseende men med en modern twist. Komplementera dem med ett rustikt trä matbord och resultatet blir en eklektisk men balanserad inredning.

Ett av de enklaste sätten att lägga till en industriell vridning till matsalen är med aluminiumstolar och Delta sidstolar gör det här väldigt enkelt och naturligt. De är robusta men lätta och har en uttalad industriell textur. Finns för $ 19.

MoreINSPIRATION
  • Var säker på färg - Hur man integrerar röda stolar i matsalen
  • Hur man väljer rätt stämningsstolar
  • Färgglada stolar - ett bra sätt att lägga till dynamik i matsalen

Om å andra sidan din önskan är att behålla en modern atmosfär, Mart Stam stolar Låt dig göra det tack vare sin vätska, enkel och iögonfallande design. Den cantilevered designen ger dem också ett skulpturellt utseende.

Självklart är det bästa sättet att bibehålla balans ibland med en kombination av trä och metall och det här är exakt vad Elson stol erbjuder i en elegant och modern form. Metallstavarna ger det ett ljust och arctiectural utseende medan mangoträet ger det elegans.

Det finns många andra designalternativ. Till exempel, detta flotta borstat nickel stol är enkelt, bekvämt och ganska skulpturellt jämnt. Designad av Jason Lewis, är stolen tillgänglig till priset av $ 179.

Och låt oss inte glömma uteserveringarna där metallstolar brukar se naturliga ut. De Grid trädgårdsstolar, till exempel, är enkla men inte helt förgettable, tack vare de små accentdetaljerna. {found on archiproducts}.

De Leaf sidstolar är ännu mer intressanta. Stolarna är utformade för att likna ett naturelement som har blivit naturligt, och har blivit ikoniska bitar som perfekt kan integreras i trädgårdar och andra utomhusutrymmen. Tillgänglig för $ 504.

Det finns något riktigt tilltalande om designen av Lucy stol. Vätskesätet och ryggstödet, slädesbasen, den djärva färgen och kombinationen av mönster ger den en övergripande fullständig industriell utseende. Tillgänglig för $ 425.

Och talar om starka industriella vibbar, ta en titt på Reed stol. Även om mängden antika zinkpläterade järntrådar som slingrar runt stolens ram ger den en hård kontur, är designen verkligen förvånansvärt bekväm. Tillgänglig för $ 169.