Doppa i Lime: Monokromatiska Rum

Doppa i Lime: Monokromatiska Rum
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Grön är uppfriskande och den packar en stans utan att bli över-the-top i dramatik eller fina smaker. Det är hemtrevligt, men ändå trendigt och mångsidigt, även om hela rummet har blivit mättat med lime toner. Låt oss titta på några rum som har klädts i denna livliga färg, ska vi? Här är några av våra favoritgrön, monokromatiska rum. Bli inspirerad!

1.Victorian, Trendy.

Ombre-effekten, blandad med viktorianska bitar och trendiga mönster, är detta gröna sovrum infunderat med en livlig attityd och ett friskt luft. Det är vad lite grönt kan göra.

2. Hipster, Century.

av Gaile Guevara

Grön håller lite hipster stil utan att lägga till accent eller tillbehör. Men när du lägger till de två viktiga elementen när du dekorerar, är det ganska lätt att skapa en mycket, denna sekelskötta krog för hemmet.

3. Subtil, Homey.

av Garrison Hullinger

Ibland är det trevligt att ha ett utrymme i huset som bara känns som hemma. Spruta bort från neutrala bruna och svarta och istället lätta upp det rummet med en mängd andningsbara gröna. Utrymmet är välkomnande, hemtrevligt och ändå mycket levande.

4. Organisk, Naturlig.

av John Cole Photography

Köket ska alltid känna sig åtskilt och blomstrande. Klä den i en mjuk nyans av grön för en avslappnad och tröstande känsla som inte bara är vacker att titta på men naturligt och organiskt i känslan.

5. Sparsam, Fancy.

MoreINSPIRATION
  • Doppa i snö: Monokromatiska rum
  • Doppa i vatten: Monokromatiska rum
  • Doppa i Bubblegum: Monokromatiska rum

Ta lite sparsamma saker, lägg till ett streck med smaragd och lime och du har skapat ett fint vardagsrum på en dime budget. Grön lägger till den livliga andan du behöver för en samlingsplats och de roliga bitarna lägger till en personlig gnista.

6. Uppfriskad, uppfriskande.

Med de rätta nyanserna av grönt kan du skapa ett sovrum som inte bara sätter dig lugn men uppdaterar din själ, dag i och dag vår. Det kommer att bli som en frisk frisk luft varje gång du går in i rummet.

7. Rengör, Crisp.

Gult är grönt en favorit för mig när det gäller val av badrumsfärger. Att klä på ditt badrum i grönt gör att du kan känna dig skarp och ren vid varje ankomst.

8. Land, Stuga.

Grön är den perfekta nyansen för att fylla din veranda eller uteplats med. Det är en hyllning till friluftslivet, men det speglar också en cool landsvibe också.

9. Spirited, Vivacious.

Du kan alltid ta det doppade i kalktitel till hjärtat. Klä ditt kök i den ljusaste skuggan av grön du kan hitta för ett berikande, spännande utrymme! Den här är gutsy.

10. Lämplig, Shabby Chic.

av Kelly Berg

Mjuka nyanser av grönt blandat med bitar av lime, är detta känsliga sovrum ett tjejparadis. Även om det inte finns en stygn av rosa på plats, är den shabby chic naturen rätt på trend och noggrann för att åberopa en känsla av girlish charm.