DIY Argyle Sock Vases

DIY Argyle Sock Vases
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

De flesta gånger gör det förutom DIY-projektet, att de också är en rolig aktivitet. De kan fylla din fritid på en regnig eftermiddag eller en tråkig dag som du spenderar hemma. Aktiviteten kan bli ännu roligare om du använder några söta material som för exempel några par strumpor.

Vanligtvis hatar kvinnor det ögonblick när de hittar sin mansockor överallt i huset. Nu om du förbereder dig för att starta ett roligt DIY-projekt baserat på användningen av några par strumpor kan du glömma bort denna händelse och bli glad när du hittar dem. Om paret strumpor har en härlig och intressant design så kan det bli perfekt för din DIY Argyle Sock Vases.Here är de material du behöver: strumpor, kärl, nål och tråd, sax och skrotväv.

MoreINSPIRATION
  • DIY stoppad fotpall
  • Hur man täcker en lampskärm med tyg
  • DIY Utsmyckad Fabric Flower Pillow

Nu är du redo att starta ditt arbete. Drag socken över kärlet för att se om det passar snyggt och du gillar formen på den. Klipp sockan en tum under fartyget. Dra av det från fartyget för att sy. Sätt din kärlbas på de övre strumporna och spåra botten. Gör det på din skrotväv också. Klipp ut de två basformerna. Drag socken över kärlet för att se om det passar snyggt och du gillar formen på den. Klipp sockan en tum under fartyget. Dra av det från fartyget för att sy. Sätt din kärlbas på de övre strumporna och spåra botten. Gör det på din skrotväv också.

Klipp ut de två basformerna. Kläm fast skrotväven till strumpväven så att skrotet kommer att gå på insidan och strumpan kommer att vända ut på basen. Vänd sockan inuti och sätt tillbaka på fartyget. Vik det extra tyget under basen och stift det inuti den cirkelsmall du gjorde med skrotväven utåt.

När du sy det här och vrider det inuti, kommer du att ha sockelbasen vänd utåt, vilket är vad du vill ha. Söm basen till resten av sockan med matchande färggänga. Snipa eventuellt överflödigt tyg när det är syt för att ta bort bulk från basen. Vänd inuti och skjut din socka över ditt kärl. Du kan krångla med bandningen på toppen för att göra det rakt. {Found on design sponsor}