Korkfodrade behållare blir snygga genom att vara mjuka

Korkfodrade behållare blir snygga genom att vara mjuka
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Behöver du en ny designidé för dina pennahållare eller planteringsmaskiner? Vi kan bara erbjuda dig det. Tanken vi föreslår är att använda korkbräda. Det kan vara oerhört mångsidigt och ett riktigt bra alternativ om du vill göra dessa behållare mer praktiska och funktionella än de redan är. I grund och botten, genom att täcka dem med korkbräda kan du också sticka saker på dem och det är väldigt praktiskt på kontoret. Naturligtvis är dessa projekt inte bara bra för kontoret utan också för en massa andra utrymmen och situationer.

Att täcka något med kork är väldigt enkelt. Dessutom kan du använda behållare som tomma burkar då de kommer att bli helt täckta. Först bör du rengöra burken och ta bort etiketten. Mäta sedan dess höjd och skär en bit kork med den bredden. Placera burken ovanpå den, tillsätt lite lim och rulla det så att korken slingrar runt en eller två gånger. Sätt lite lim på detta ända också. Stickstift i korken för att hålla ändarna säkra. {hittades på papernstitchblog}.

MoreINSPIRATION
  • Små Ikea-glascontainrar till planteringar
  • Praktisk DIY Vävt Cork Ikea Skala Fack
  • DIY Cork Notice Strip

Metallburkar är inte ditt enda alternativ. Glasburkar kan vara lika bra. Självklart måste du ändra din strategi om du vill täcka dem med kork. Du kan bara täcka en del av burken så bestämma hur stor det här avsnittet ska vara och skära ett stycke kork med den bredden. Vik det runt burken för att bestämma hur länge det borde vara. Du kan sedan använda en varm limpistol för att fästa korken på burken. I slutet kan du lägga om några garn runt det också om du vill. {found on darcielantz}.

Oavsett om du använder en burk eller en glasburk för detta, spelar det ingen roll om det. Vad vi vill visa dig nu är hur man gör en söt pennahållare med polka dots på den. När du rullar korken och lindar den runt behållaren, klistra fast den med en hetlimpistol. Därefter kan du måla det önskade mönstret på det eller du kan använda klistermärken. Du kan använda folietape för den här delen. För att göra polka prickar, använd en cirkelskärare för att göra klistermärkena. Ta bort folien och applicera cirklarna på korken. {Found on blissbloomblog}.

Men pennahållare är inte det enda du kan slå i kork. Växter är ett andra alternativ. Cork-wrapped succulent planters som presenteras på theinspiredhive ser verkligen chic ut och, som du kan tänka dig, är projektet verkligen enkelt. För varje planter behöver du en glasburk, färg, kork, lim och succulenter. Krukan är målad här med vit akrylfärg. Eftersom du kommer att täcka det mesta, behöver bara den övre delen målas.

Om du inte är säker på dina DIY-färdigheter kan du också köpa korkplanteringar och njuta av sin skönhet utan att göra något av arbetet. Du har flera alternativ att välja mellan. Dessa som presenteras på gardenista har en enkel, elegant och modern design. De är gjorda av kork och har en naturlig bivax finish.