Original Pendant Lamp Shades Du kan göra dig själv

Original Pendant Lamp Shades Du kan göra dig själv
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Lampan är viktiga accentdetaljer i alla utrymmen. Ibland spelar de en central roll i rummets övergripande inredning och atmosfär medan de andra gånger manipulerar dem på ett mer subtilt sätt. Hänglampor är iögonfallande, deras nyanser är den mest intressanta delen. Du kan inte alltid hitta den design du letade efter så ibland måste du vara kreativ och få saker att hända dig själv.

Hänglampan du visar direkt ovanför matbordet påverkar hela detta utrymme. Allt kommer bara att vara rätt. Färgerna som visas av hängande nyans kan inte väljas slumpmässigt och om de inte är helt rätt för din smak kan du ändra det. Du kan till exempel lägga metallblad på skuggans inre om du vill täcka upp det vanliga vita utseendet och göra det lite mer iögonfallande.

Har du någonsin funnit att du kunde göra en hänglampa ur två plastskålar. Det låter inte precis som en mycket professionell sak att göra, men som alltid är hemligheten i de små detaljerna. Vad som är kul om den här tanken är att du kan kombinera två färger du vill ha och du kan styra formen på din pendelskärm. På galincrafts kan du ta reda på hur du genomför ett sådant projekt samt en lista med saker du behöver för det.

MoreINSPIRATION
  • Den stilfulla Noir hänglampan
  • Grafit hänglampa
  • Vrid Gardinringar i en Design Hängande Lampa

Ett annat stilfullt sätt att tillverka en hängande lampaskugga från början är beskrivet på instruktioner. Den här gången är hänglampan en jätte dekorativ båge av papper. För att göra något liknande behöver du ett stort ark med tjockt papper av din favoritfärg, hantverklim, ett litet plaströr eller rör och sladd, uttag, glödlampa och allt annat som behövs.

Om du föredrar något minimalistisk och lätt att göra, ska ramhänglampan som visas på ohohblog vara precis vad du letar efter. Som du kan se är denna nyans i princip bara en enkel träram med en glödlampa i centrum. Du kan göra det ur fyra trästycken. Gör ett hål i mitten av toppstycket tillräckligt stor för att sladden ska gå igenom. Du kan antingen måla eller fläcka ramen.

På apieceofrainbo hittar du ett av billigaste projekt av detta slag. Kan du gissa vad det här är? Självklart är det en hängande lampa tillverkad av två livsmedelspåsar. Öppna dem och ta bort handtagen. Vik sedan dem enligt beskrivningen i handledningen. Gå med i sektionerna tillsammans med lim och tejp. Torka sedan en bit av garn eller garn på toppen.

En lampskugga med mycket industriell och rustik charm finns på ehow. Som du kan se är det i grund och botten bara en antik korg vänd upp och ner och centrerad för att innehålla glödlampan. Allt du behöver göra om du vill repurpose är att montera hängsatsen och fästa den i mitten av korgen. {hittade på ehow}.

På tal om repurposing vet alla hur mångsidiga och stora glasflaskor är. Vi vet redan att kombinera flera av dessa tillsammans kan resultera i en unik ljuskrona, men du kan också använda en enda flaska som en hängande nyans. Du behöver en ljusuttagssats, glasstenar och något att skära flaskan med. Ta bort bottendelen av flaskan och limma sedan glasstenen på den. Lägg sedan till kitet. {hittades på ilovetocreateblog).

En annan intressant idé är att omförhandla en enkel papperskorg i en hängande lampaskugga. Egentligen är den här delen väldigt enkel. På galna krafter kan du ta reda på hur du sedan kan dekorera din nya hänglampa med färgade dragkedjor. Du kan kombinera flera färger eller hålla designen enkel och monokromatisk.