DIY Felt Scalloped Planter

DIY Felt Scalloped Planter
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Husplanter har många fördelar. De kan förbättra luftkvaliteten i ditt hem och lägga till färg och intresse för din inredning. Tyvärr är behållarna de kommer in ofta vanliga och gör inte mycket för att rita ögonen på dina vackra växter.

Det finns gott om intressantare planterare du kan köpa, men om du är mer av DIY-typen, så är det här en otroligt enkel handledning för att hjälpa dig att spruce upp dina plantare. Och det använder bara några grundläggande tillbehör som du sannolikt redan har ljugit i ditt hem.

Vad du behöver:

  • Felt remsor i fyra olika färger (eller mer)
  • Sax
  • Hett lim
  • Enkel planter

MoreINSPIRATION
  • Intressant DIY Hanging Felt Planter
  • DIY Geometric Felt Coasters
  • DIY Felt Garlands du kan använda som festliga dekorationer

Börja med att klippa din filt i remsor som passar precis runt plantan och mäter strax under en tum bred. Klipp små halvcirklar i varje remsa, lämna en liten sektion i takt överst så att kammusslorna fortfarande är anslutna i en remsa. Börja på botten av plantera och lim ändarna av kammusslansband till plantan.

Skaka sedan en annan kammusslampa över toppen av den där så att kammusslorna är förskjutna och inte direkt över toppen av varandra. Gör detta tills plantan är täckt, limma ändarna på varje remsa på plats och roterande färger. Om du använder en stor plantering kan du behöva applicera lite mer lim i mitten av remsan så att den inte drar ner. Men gå inte överbord eftersom du kanske vill ta bort remsorna vid någon tidpunkt för att byta ut olika färger eller mönster.

När limet är torrt bör du ha en mycket mer färgstark och intressant plantera med viss struktur och dimension. Du kan också använda samma idé för att göra andra mönster för att täcka din planter. Du kan göra ett zig-zag chevronmönster, vanliga randar, eller i grunden någon annan form av abstrakt design eller mönster.

Vilka färger och mönster skulle du använda för att täcka dina plantare?