DIY Golvlampor - 15 enkla idéer som kommer att lysa ditt hem

DIY Golvlampor - 15 enkla idéer som kommer att lysa ditt hem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Anpassa ditt hem med tillbehör som du har skapat dig själv, till exempel en DIY golvlampa eller en stativlampa. De är lätta att göra, användbara och bland de mest populära typerna hemtillbehör. Du kan förstås bara köpa en lampa. Men varför saknar du möjligheten att lägga till en personlig touch till ditt heminredning? Här är 15 idéer att välja mellan.

Hockey Stick Floor Lampa.

Det finns många saker du kan använda för att bygga en golvlampa. En hockeysticka är en av dem. Här är vad du måste göra: Köp en billig och enkel golvlampa och byt ut staven med hockeyspaken. Du måste mäta den först och passa den. {Found on paintspeckledpawprints}.

Rustik.

För att göra en rustik golvlampa kan du använda en gammal lykta. Dra lyktan och ge den en smink om du vill. Ett nytt skikt av sprayfärg bör vara tillräckligt. Bygg sedan resten av lampan. Du kan använda kvarvarande bitar av trä för att göra en stabil bas. {Found on hgtv}.

Gren.

Trägolvslampor är speciellt intressanta för att var och en är unik. Här är en enkel idé: en golvlampa med en trästubform som en bas och en gren som en stav. Markera var du vill att staven ska gå, borra ett hål och lima bitarna ihop. Borra sedan ett hål genom grenen för att sätta in kopparröret genom. {Hittat på designsponge}.

Kombinerat med en säng.

Du kan spara utrymme genom att kombinera två element i ett. Det här är både en golvlampa och ett sängbord. Ta ett enkelt sängbord och borra ett hål för att sladden ska gå igenom. Fixa balustern till bordplattan med lim och lägg sedan till lampskärmen och glödlampan. {Hitta på plats}.

Gamla böcker.

Dekorera en redan befintlig golvlampa så att den ser mer intressant ut. En ovanlig idé kan vara att ta en massa böcker och borra hål genom var och en av dem. Ta sedan av lampan och sätt in böckerna på stången. Det kommer definitivt att vara en konversation. {Found on iamfishermans daughter}.

Industriell lampa.

Denna golvlampa har en industriell design och även om det kan tyckas komplicerat är det inte så svårt att göra. Den är gjord av en gammal tomatbur. Det är inte något du ser varje dag och det har definitivt en dramatisk inverkan på rummets inredning. {Found on sincerelyco}.

Pipes.

Vad sägs om en rörlampa? Det är en utmärkt möjlighet att använda fantasin och skapa något unikt. Först samla in olika typer av rör och spraya sedan måla dem. Du behöver också träspindelstycken. Lägg ut bitarna på golvet och kombinera dem på olika sätt tills du får den form du vill ha. Kör sladden genom bitarna och lima dem ihop. {Found on nelliebellie}.

TRIPOD LAMPS.

MoreINSPIRATION
  • 5 Enkla och uppfinningsrika DIY sängbordslampor
  • Stora Tripod Golvlampor: Casual och Elegant på samma gång
  • Unika golvlampor utan de vanliga designerna

Stativets golvlampor är väldigt lätta att göra och den här har en av de enklaste konstruktionerna. Hitta 3 träben för lampan och borra ett litet hål genom var och en av dem. Stryk tråden om varje hål, se till att benen är stabila och vila uttaget i toppcylindern. Dra åt tråden och det är allt. {Finns på loconcepts}.

Om du vill lägga till en modern touch på din lampa, gör det så enkelt som möjligt. Du kan också lägga till lite färg. Den här gjordes med hjälp av en hängsmycke. Det är väldigt lätt att montera och du kan också anpassa det med ditt val av färg. {Found on colorcord}.

Du kan skapa din egen version av en designer golvlampa. Den här har kopparben och en svart lampskärm. Lampskärmen kan komma från en annan lampa, men du kan också göra en själv. {Found on sarahmdorseydesigns}.

Här är en stativ med stativ som tillverkats med hjälp av ett aktuellt stativ. Du behöver också en lampkit för projektet. Montera ledningarna och uttaget. När du har gjort det är den svåra delen över. Få bara en lampskärm och din stativlampa kommer att vara komplett. {Found on site}.

Den här är likadan. Det är en golvlampa som också tillverkas med ganska mycket samma material. Lampskärmen är annorlunda och basen ser lite annorlunda ut. Det är ett perfekt exempel för att visa hur du kan anpassa varje design och varje projekt. {Found on site}.

Om du inte vill ha det, behöver du inte använda en lampskärm. Denna lampa gjordes med ett antikt stativ. Ett hängsmycke fick gängas genom stativets topp och sedan blev glödlampan tillsatt. Det är en intressant accentdel. {Found on rogerandchris}.

Den här gjordes med hjälp av en musikstativ. Den har en fin patina och lite rost, tillräckligt för att ge lampan ett rustikt utseende. Ta bort noterhållaren, sätt lampskyddet på stativet och sätt sedan in strömkabeln i den ihåliga axeln. Dra ut kontakten och sätt på lampans strömbrytare. Lägg sedan till en lampskärm och du är färdig. {Found on thepaintedhive}.

Som du kan se är det enkelt att göra ett stativ med golvlampa, speciellt om du redan har ett stativ för att börja med. Men du kan också göra en med tre trästavar. Använd sladd eller tråd för att hålla dem säkra och montera sedan lampkitet. {Hittat på elisepod}.