DIY guld-doppade hemtillbehör och dekorationer

DIY guld-doppade hemtillbehör och dekorationer
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vill du lägga till glamour och glans till ditt hems inredning? Vad sägs om några gulddoppade dekorationer och tillbehör? De har en unik gnista och de kan enkelt göras på en veckoslut. Några av de projekt vi ska visa bara ta några minuter att slutföra. Så varför inte använda dessa minuter klokt och gör något vackert för ditt hem?

Guld doppad keramik.

Låt oss börja med något enkelt: guld-doppade keramik. För det här projektet behöver du några vita knoppvaser, vita keramiska tumblers, vita redskapshållare, lite målarband och guldsprayfärg. Använd tejpen för att täcka de områden du inte vill måla. Då är allt du behöver göra att spraya din keramik. Låt det torka och avlägsna bandet. {Found on brit}.

Blomstervaser.

Du kan också enkelt göra gulddoppade vaser av enkla glasvaser eller till och med glasflaskor med rätt form. Tanken är enkel. Ta vaserna och markera med tejp den linje där du vill att färgen ska stanna. Om du vill ha en mer avslappnad look kan du ignorera bandet. Doppa sedan ner vasernas underdel i guldfärg. Låt dem torka och njuta. {Bild av Kari Herer}.

Skål guld doppad.

Du kan också använda guldfärg för att till exempel göra en makeover till en gammal skål. Få lite akrylfärg, vit sprayfärg, en pensel och lite målarband. Börja med några lacker av vit sprayfärg. Låt det torka och använd sedan tejp för att skapa den kant eller det design du vill ha. Därefter täcker du skålen med guldfärg. {Hittade på hellohomeshoppe}.

Bokstöd.

Denna enkla teknik kan också användas för alla slags projekt. Till exempel kan du ge dina bokmärken en snygg makeover och lägga till lite glans för dem. Så här fungerade det i det här fallet. Bokarna var gjorda av ett skrot av trä och några leksaker med dinosaurier. De limades ihop och målades sedan vit. Tape användes för att markera linjen på basen och sedan användes guldfärg för den delen. {Found on bowerpowerblog}.

Guld doppade redskap.

MoreINSPIRATION
  • DIY Paint Dipped Wine Bottle Vases
  • Så här använder du guldsprayfärg i 10 enkla DIY-projekt
  • Lovely DIY Turkosfärg Dipp Bud Vaser

I grund och botten vad vi sa så långt är att du kan ta något objekt, doppa det i guldfärg och ge det en gnistrande makeover. Tja, det låter ungefär rätt. Du kan ta något objekt, så enkelt och tråkigt som det kan tyckas, även köksredskap och ge dem ett glänsande nytt utseende. Dessa skedar dyppades först i guldfärg och hängdes sedan för att torka. Stegen är enkla och resultaten är ganska vackra. {Found on lovelyindeed}.

Dipped votives.

Om du till exempel vill göra votives för ditt hem, är stegen mycket enkla. Du behöver bara glasväljare, guldfärg och en pappersplatta. Sätt färgen på tallriken och med ett cirkulärt rörskydd täcker väljarnas kant i färg. Låt dem torka och tillsätt ljusen.

Guldramar.

Du behöver inte doppa hela objektet i guldfärg för att få det att stå ut. Detta exempel illustrerar det perfekt. Om du vill lägga till lite sken i dina fotoramar är det vad du kan göra. Markera av hörnen av ramen. Ta sedan ett band som du tidigare har målat guld och lägg det på ramen så att du överlappar kanterna. Det är allt. {Found on athoughtfulplaceblog}.

Däcksstol ben.

Dina möbler kan också få en fin makeover om du har lite ledig tid. Till exempel hade denna sidobord sina benmålade guld och nu har det definitivt ett mer glamoröst utseende. Du kan göra samma för ditt bord. Använd tejp för att markera linjen där färgen ska sluta, ta en pensel och börja måla. {Found on site}.

En annan stol.

Du kan också använda samma teknik och idé för stolarna. Men först kan du måla hela stolen i en annan färg om den har en sliten och ful utseende. Använd sedan guldfärg för benets nedre yta. Låt färgen torka och njut av din stol. {Found on markovadesign}.

Ljus doppade.

Det sista projektet vi ska visa dig idag är en annan idé för några mycket vackra ljusdekorationer. Det liknar det votivesprojekt som presenterades tidigare. I grund och botten måste du doppa de votives som kan vara enkla glasögon i guldfärg och låt dem torka. Sätt sedan in de vita ljusen och kanske komplettera dekorationerna med en träprydnad.