10 DIYs för de snyggaste Halloween-ljusen

10 DIYs för de snyggaste Halloween-ljusen
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Varje erfaren värd eller värdinna vet att en bra fest handlar om bra belysning. Om du trodde att stearinljus bara var för romantiska middagstider, tänk igen. Samma mjuka glöd kan vändas spöklikt riktigt snabbt med några plastspindlar och ett spökat soundtrack. Ta en titt på dessa 10 projekt för de snyggaste Halloween-ljusen. Tänk inte två gånger om att fylla ditt hus med dem före din fest.

Pumpkin votives är det perfekta sättet att kombinera din Halloween dekor med dina festljus. Placera dem på din matbord och dina köksdiskar och ditt soffbord för maximal effekt. Glöm inte att sätta en i badrummet! (via ingen kökshandfat)

Dessa ryggstenslys kan vara svåra, men med lite tid och en skumform kan du få dessa spökiga ljusstakar som ser ut som fantastiska för att bränna. Så du gör bättre fyra, två för show och två för ljus. (via Make)

Det finns en anledning till att dessa lyktor kallas "förtrollad". Den vackra glansen är precis vad du behöver på din veranda ... och över resten av ditt hus. Du kan även låta dina barn hjälpa dig med silhuetterna. Tänk svarta katter och häxhattar om den här scenen ser för komplicerad ut. (via äventyr i en låda)

Få dina gamla röda kvarstående ljus redo för att göra ett annat utseende. Häll droppvaxet över några nya vita ljus för att skapa en blodfärgad ljuseffekt. Du kan göra det en timme innan dina gäster anländer och fortfarande har matbordet glödande spöklikt. (via Popsugar)

MoreINSPIRATION
  • 17 DIYs för din Halloween Dinner Party
  • Grimljusstickdesigner Perfekt För Halloweenpartier
  • 9 Spooky, Scary Halloween DIYs för familjen

Kort tid eftersom du spenderade för länge på dina andra Halloween-projekt? Oroa dig inte. Några orange ljus inslagna i washiband gör ett dekorativt tillägg till vilken scen du redan har ställt in. Bonuspoäng om ditt ljus lukar som pumpa krydda. (via korrekt)

Det är fantastiskt vad du kan göra med vax och formar. Snatch upp ett av de här isbubbelbrickorna och gör några hjärnor med rosa färgat vax. Borra bara ett hål i mitten och sätt in din wick. Ta då! De kommer att bli avundade av alla dina andra ljus. (via Tally's Treasury)

Tid att måla randar. Med lite tejp och lite svart färg kan du ha ett par ljusstake som kommer att konkurrera med någon häxas bandiga tights. Faktum är att du kanske gillar dem så mycket att du låter dem dekorera din matsal året runt. (via denna tjej liv)

Det är inget som en liten svart spets för att få dig att känna dig nostalgisk och melankolisk. Wrap några runt några vaser och sätt in votives för en mycket Miss Havisham slags look. (via det sötaste tillfället)

Candy corn buffs, den här är för dig. Du kommer att njuta av ett lakanslagat lakvax i dina tre favoritfärger för att skapa ett sött utseende ljus. Inte bara kommer de att bli en träff för Halloween, du kan också använda dem till Thanksgiving också. (via Rustic Escentuals Crafting Library)

Låt möta det. Vad vi verkligen vill ha för All Hallows Eve är häxorna och spöken och grinnande pumpor. Med lite vaxpapper och en torktumlare kan du ha lite läskiga ljus som är alla saker och mycket mer. (via Giggle Hearts)