Gulliga och praktiska hängande örtträdgårdar Alla hembehov

Gulliga och praktiska hängande örtträdgårdar Alla hembehov
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Färska örter är alltid bättre än något annat alternativ och det är då de härliga hängande örtgårdarna som presenteras här idag kommer in i spel. Inte bara att de kan ge dig färska örter när du behöver dem, men de tjänar också som färska dekorationer för ditt hem. Du kan få dem placerade i många utrymmen, inklusive köket. Låt oss nu granska några sätt på vilka du kan bygga en sådan funktion för ditt hem.

Vi börjar med ett mycket enkelt projekt vi hittade på persephememoria. Allt du behöver för det är några tennbehållare med plastlock, pälshängare, tång, sax, maskeringstejp, kaffefilter, en spik, en hammare, en x-acto-kniv, lite skrotpapper eller tyg och lim. Rengör burken och ta bort botten. Punch några hål i den med en spik och hammare och skjut den tillbaka inuti burken håller den upp med tejp. Skjut växten i burken, ta ett kaffefilter och gör ett hål i mitten och en slits som sträcker sig till kanten. Fäll filtret runt ört och band och kanter ihop. Skär ett hål i mitten av plastlocket och försiktigt mata växten genom detta hål. Lim locket på plats.

Ett liknande projekt som också använder burkar kan hittas på stuffstephdoes. Förnödenheterna behövs inkluderar en spik, en hammare, burkar, sprayfärg och klädlinje samt en borr med en metallbit. Gör några hål i botten av burken för dränering och två för att hänga. Spraya färgburkarna och låt dem torka. Kör sedan ledningen genom hålen och knut den i ändarna. Tillsätt marken och plantorna.

MoreINSPIRATION
  • 15 Fenomenala trädgårdar inomhus
  • DIY Hängande rephylla
  • Fräscha designidéer för upphängda trädgårdar

På therusticwillow hittar du en mycket intressant design för en hängande örtträdgård. Du behöver lite lerkrukor, träbrädor, färg och rep. Först måste du måla krukans ytterfälgar. Fyll sedan dem med jord och tillsätt plantorna. Det är dags att räkna ut hur man hänger dem. Den diagonala skärmen som visas här är verkligen chic. Du kan göra systemet själv med vissa trästycken och rep.

Om du vill ha en större örtträdgård, kolla in projektet som presenteras på hemlagad modern. Denna vertikala trädgård är ganska lätt att göra. Du behöver terrakottablomsterkrukor, några tallskivor, rep, zip-band, en borr, en cirkelsåg och tång. Skär brädorna, borra pilothål, skär hålen till krukorna, borra sedan hålen för repet. Se till att de är alla snygga. Sanda brädorna och tränga repet genom hålen och knyta knutar under varje bräda. Häng skivorna och fäst dem på väggen. Placera krukorna i hålen.

I stället för att använda lerkrukor kan du ombeställa några Mason-burkar som planterare för dina färska örter. Du kan hänga varje burk på väggen, nära fönstret så att örterna får gott om naturligt ljus. För att hänga burkarna behöver du några krokar som du kan fästa på väggen eller på utsidan av ett skåp. Vik lite tråd runt halsen och gör en slinga. Du kan hitta en mer detaljerad beskrivning av projektet på nationellt talande.

I stället för att få burkarna fästa på väggen eller skåpet kan du integrera dem i en galleria vertikal trädgård av en gammal träskiva. Du behöver också några rörklämmor, triangelringhängare, hängande tråd, en bildhängare för brädet, tavlanfärg och krita för etiketterna och en hammare, naglar och en skruvmejsel. Du kan ta reda på hur man gör den här örtgården på kamerastilar.

En mycket söt idé erbjuds på placeofmytaste. Allt du behöver för detta projekt är en rund träplåt, garn och sax. Ta cirka 50 stycken garn (1,5 meter lång) och dela dem i fyra lika delar. Dela varje del i sektioner och vrid. Häng det här någonstans och knyta en knut några inches under toppen. Slip på träplattan. Du kan sedan ordna några små örtkrukor på den.

Nu när du vet hur du gör din egen örtträdgård bör du också lära dig hur du kan bevara örterna. Du hittar en massa bra tips för det på Thegardenglove. Till exempel bör du alltid välja örter sent på morgonen för bästa smak. Tvätta örterna innan de bevaras. Du kan torka dem, frysa dem i vatten med iskubbrickor eller i olja eller förvara dem i salt eller socker.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: