DIY Mini Laptop Skrivbord

DIY Mini Laptop Skrivbord
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Oavsett om vi använder våra bärbara datorer för arbete eller för roliga och personliga saker, spelar det ingen roll om det. Det som är viktigt är att vi behöver ett bekvämt och praktiskt sätt att göra alla dessa saker. Lösningen: en bärbar skrivbord. Det finns många olika typer att välja mellan. Vissa är miniatyrdiskar som kan fästas på en vägg medan andra är lap-skrivbord. Idag ser vi hur du kan bygga din egen bärbara skrivbord enligt de specifikationer du behöver.

Bärbara datorer uppskattas för deras bärbarhet men det betyder inte att du kan ha en speciell plats bara för den i ditt hem. Faktum är att det skulle vara ganska trevligt. Så låt oss se hur en sådan design skulle se ut. Det kan vara ett litet skrivbord med två vinklade ben som är fäst vid väggen på ena sidan. Det kan till och med ha en liten hyll för lagring av laddare, bryggor och andra saker.

Om du vill arbeta på din bärbara dator och samtidigt tillbringa lite tid på balkongen och njuta av frisk luft och härlig utsikt, kolla in den här bärbara skrivbordet som kan fästas på räcken på en balkong eller terrass. Det är ett modernt och mycket praktiskt tillbehör du kommer definitivt njuta av.

MoreINSPIRATION
  • Den minimalistiska Cascade bärbara bordet
  • Omsmycka Minimalism, Äll Hyllplan med motsatta design
  • Walnut 2 Lådan Laptop Skrivbord

Om du brukar använda din bärbara dator i sängen kan du ha ett nedfällbart skrivbord byggt speciellt för det. Att göra detta skulle vara lätt om sängen placerades intill en vägg och inte vinkelrätt mot den. Tanken skulle passa bra små utrymmen. Du kan få skrivbordet inbyggt i väggens design. {Found on treehugger}.

Hörnutrymmen är ganska perfekta för enskilda arbetsstationer. Visst är utrymmet liten, men det ska vara tillräckligt med utrymme för en bärbar skrivbord och kanske några hyllor för att lagra böcker, dokument och andra saker. Du kan ha en sådan bit skräddarsydd och du kan till och med bygga den själv.

En annan idé för ett litet hörn kan vara att göra en enkel skrivbord som stöds av väggarna på två sidor och behöver bara ett hörnben att stå upp rakt. Den här är mycket elegant och dess enkelhet är inspirerande. Don glömmer inte att dekorera väggarna för att göra hörnet mer bekvämt.

För de ögonblick när du vill koppla av i soffan men du behöver fortfarande ta hand om några saker på din bärbara dator, kolla in den här härliga varvdisken som du också kan använda ett litet sidobord resten av tiden. Den har en enkel design och du kan göra det till ett DIY-projekt om du vill. {Found on etsy}.

När det gäller DIY-projekt kan en pallbord bara vara den sak du behöver för att hålla dig sysselsatt i helgen. Tanken bakom designen är väldigt enkel: du tar en träpall och monterar den vertikalt på en vägg. Du lägger till en träskiva som blir din arbetsyta. Du kan då också välja att göra en hylla. {Found on infarrantlycreative}.

Ett av de enklaste sätten att få en bärbar skrivbord är att repurposing ett befintligt föremål eller möbel. Till exempel kan en Raskogvagn från Ikea vara precis det du behöver. Vagnens översta yta {en förvaringshylla placerad upp och ner) kan användas som ett slags skrivbord för den bärbara datorn medan hyllorna under kan användas för lagring.